Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva
A Gemenc Whiskey egy kis faluban, a gemenci erdő szomszédságában készül Pörbölyön. Szőke Lajos főzőmester 2011-ben kezdett foglalkozni gabonapárlat készítéssel. 4 év tanulás és kisérletezés után 2015-ben indult a termelés a Gemenc Distilleryben, azonban az első hordó megtöltését követően még 3 évet várni kellett az első Gemenc Whiskey palackozásáig. 2022-re már számos sikeres kiadáson túl vannak, és bátran kísérleteznek a különböző gabona alapanyagok kombinálásával.
Ennek a kiadásnak az alkotórészei a kukorica (60%) és a durumbúza (40%).
A Gemenc Whiskey egy kis faluban, a gemenci erdő szomszédságában készül Pörbölyön. Szőke Lajos főzőmester 2011-ben kezdett foglalkozni gabonapárlat készítéssel. 4 év tanulás és kisérletezés után 2015-ben indult a termelés a Gemenc Distilleryben, azonban az első hordó megtöltését követően még 3 évet várni kellett az első Gemenc Whiskey palackozásáig. 2022-re már számos sikeres kiadáson túl vannak, és bátran kísérleteznek a különböző gabona alapanyagok kombinálásával.
Ennek a kiadásnak az alkotórészei a kukorica (60%) és a durumbúza (40%).