Vermouth
A jó vermouth alapja a jó minőségű bor, amelyet aztán borpárlattal erősítenek, fűszerekkel, növényekkel ízesítenek, és esetleg hordóban érlelnek. Vermouthot lehet nagy üzemi méretben, és lehet odafigyeléssel, alapos törődéssel is készíteni. Ez utóbbira eklatáns példa az olasz Mancino cég. A Mancino tehát a vermouthkészítés egy új dimenzióját képviseli.
Már csak 4 db raktáron
Martini Bianco vermouth DRS (1L / 15%)
Raktáron
9diDANTE Inferno (0,75L / 17,5%)
Raktáron
Mancino Secco vermouth (0,75L / 18%)
Raktáron
Nordes Rojo vermouth (1L / 15%)
Raktáron
Miró Rosso vermut (1L / 15%)
Már csak 4 db raktáron
Baldoria Dry Umami vermouth DRS (0,75L / 18%)
Raktáron
Nordes Blanco vermouth (1L / 15%)
Már csak 4 db raktáron
Miró Bianco vermut (1L / 15%)
Raktáron
Miró Reserva vermut (1L / 16%)
Már csak 2 db raktáron
Martini Riserva Speciale Ambrato vermouth (0,75L / 18%)
A jó vermouth alapja a jó minőségű bor, amelyet aztán borpárlattal erősítenek, fűszerekkel, növényekkel ízesítenek, és esetleg hordóban érlelnek. Vermouthot lehet nagy üzemi méretben, és lehet odafigyeléssel, alapos törődéssel is készíteni. Ez utóbbira eklatáns példa az olasz Mancino cég. A Mancino tehát a vermouthkészítés egy új dimenzióját képviseli.