Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezik a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban talál.

Termékek Menü

Fejléc hívjon minket

  • Hívjon
  • Minket!
  • +36 20 433 9731
  • H-P: 8:30 - 17:00 ig
Ön itt jár: > >

Karrier

Tisztelt Érdeklődő!

Szívesen részesednél egy dinamikusan növekvő cég sikereiből? Megbízható, önálló és talpraesett vagy? Amennyiben szeretnél egy prémium italokat forgalmazó cégnél dolgozni, kérjük, keress meg minket bizalommal az alábbi elektronikus levélcímen:

karrier@whiskynet.hu

Küldj számunkra önéletrajzot és egy motivációs levelet, amelyben kifejted, milyen terület iránt érdeklődsz (pl. értékesítés, raktározás, kiszállítás, stb.), és milyen pozícióban látnád a helyedet a csapatban. Hamarosan reagálni fogunk megkeresésedre!

Üdvözlettel!

WhiskyNet Kft.

 

Munkatársat keres a GoodSpirit Bar!

munkakör: szakács/konyhai kisegítő

Munka végzés helye: GoodSpirit Whisky&Cocktail Bár, Budapest V.ker. Veres Pálné u. 7.

munkakör: szakács/konyhai kisegítő

Munka végzés helye: GoodSpirit Whisky&Cocktail Bár, Budapest V.ker. Veres Pálné u. 7.

Bármenü: ITT érhető el

Munkaidő: hétfő szombat között 17-01 óráig (heti 5 nap 8 óra/nap)

Feladat: A napi shift folyamán a konyhai feladatok ellátása. Ebbe nemcsak az ételkészítés, de a konyhai pálya felkészítése, folyamatos tisztán tartása, valamint a nap végi zárása is beletartozik. Amennyiben üres járata van, ő látja el a barback feladatokat is. További feladatai közé tartozik, minden konyhai HACCP adminisztráció elvégzése, az áruk folyamatos minőségi/mennyiségi ellenőrzése, alapanyagok szakszerű rendelése, tárolása.

Jelentkezés:
e-mail: info@goodspiritbar.hu
telefon: 06 20 447 4583