TEQUILA, MEZCAL
A tequilát a kék agave növényből készítik, amelyet 6-7 évig kell termeszteni ahhoz, hogy cukortartalma csúcsán alkalmas legyen a finom ital készítésére. Az agave növényt kézzel vágják, a gondosan kiválogatott, legédesebb darabokat pedig általában 36 órán keresztül, kemencékben puhítják, majd apró darabokra szeletelik, és kisajtolják a cukros lét, amelyet aztán az erjesztés után lepárolnak. Mexikó nemzeti itala nevét származási helyéről, a Jalisco állambeli Tequila településről kapta. Alkoholtartalma általában 38-40%, de 35–55% közt gyártható.
Raktáron
San Cosme mezcal DRS (0,7L / 40%)
Már csak 3 db raktáron
Don Julio Reposado tequila (0,7L / 38%)
Már csak 4 db raktáron
Patron Silver tequila (0,7L / 40%)
Már csak 1 db raktáron
Patron Reposado tequila (0,7L / 40%)
Már csak 1 db raktáron
Gusano Rojo mezcal DRS (0,7L / 38%)
Raktáron
Patron Anejo tequila (0,7L / 40%)
Raktáron
Aha Toro Anejo tequila (0,7L / 40%)
Már csak 2 db raktáron
Ocho Anejo tequila (0,7L / 40%)
Raktáron
Kah Blanco tequila (0,7L / 40%)
Már csak 1 db raktáron
Herradura Reposado tequila (0,7L / 40%)
Raktáron
Ocho Blanco tequila ÚJ (0,5L / 40%)
Raktáron
Juarez Gold tequila (1L/ 40%)
Már csak 3 db raktáron