Christian Drouin calvados 1964 (0,7L / 40%)
285.990 Ft

Christian Drouin calvados 1964 (0,7L / 40%)

Márka: CHRISTIAN DROUIN
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: CAL-12541
Hozzáadom a kívánságlistámhoz
A Christian Drouin calvados 1964 illata gazdag és sokrétű. Illatolásakor azonnal érezhető a sült alma és a karamellizált gyümölcsök mély aromája, melyet tölgyfahordós vaníliás és fűszeres jegyek egészítenek ki
Webshop bruttó ár
285.990 Ft

Menny.:

Bolti ár:
289.990 Ft
Megbizható vállalkozás
Megbízható vállalkozás

Megbízható, többször díjazott magyar vállalkozás 2007 óta.

Leírás és Paraméterek

Gyártó CHRISTIAN DROUIN
Palackozó CHRISTIAN DROUIN
Lepárlás éve 1964
Brand Christian Drouin
Italkategória Calvados
Régió Franciaország
Ürtartalom 0,7
Alkoholtartalom 40
Bolti ár 289989.9966Forint

Az 1960-as évek elején Christian Drouin alapította a családi vállalkozást Normandia szívében, azzal a céllal, hogy a legkiválóbb calvadosokat állítsa elő. A Drouin család azóta is híres a hagyományos lepárlási, érlelési technikák és a kiváló minőségű almák használatáról, amelyek lehetővé teszik, hogy calvadosaik a legmagasabb színvonalat képviseljék. Az 1964-es évjárat különleges helyet foglal el a Christian Drouin kínálatában, mint egy rendkívül ritka és kifinomult ital, amely évtizedek érlelési tapasztalatát tükrözi.

A calvados 1964 elkészítése során gondosan válogatott almafajtákat használnak. Az almákat először erjesztik, hogy cider készüljön belőlük, majd ezt követően kétszer desztillálják tradicionális rézüstökben, hogy elérjék a kívánt tisztaságot és ízintenzitást. A lepárlás után a calvadost tölgyfahordókban érlelik, ahol több évtizeden át fejlődik és gazdagodik az ízvilága. Az 1964-es évjárat különleges figyelmet kapott, hiszen több mint 50 éven át érlelődött, hogy elérje tökéletes egyensúlyát és komplexitását.

A Christian Drouin calvados 1964 illata gazdag és sokrétű. Illatolásakor azonnal érezhető a sült alma és a karamellizált gyümölcsök mély aromája, melyet tölgyfahordós vaníliás és fűszeres jegyek egészítenek ki. A háttérben finom méz, mandula és egy csipetnyi fahéj jelenik meg, amely tovább gazdagítja az illatot.

Kóstoláskor a calvados ízjegyei valódi mesterműként bontakoznak ki. Az első kortyban a sült alma, körte és sárgabarack édes, de mégis frissítő ízei dominálnak, amelyeket a tölgyfahordók által hozzáadott vanília, karamell és fűszeres jegyek követnek. Tovább kóstolva a mély, gazdag ízprofil tovább fejlődik, és megjelennek a pörkölt dió, a mazsola és a csokoládé lágy aromái.

EZEK IS NÉPSZERŰEK EBBEN A KATEGÓRIÁBAN

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!