A Cameronbridge Skócia legöregebb (1824) és legnagyobb gabonawhisky-lepárlója, amelynek nedűje mindig is a legnagyobb presztízsű blendeket gazdagította. Különlegesen robusztus gabonawhisky készül ebben a kelet-skóciai üzemben, amelynek karaktere hosszú érést követően megközelíti a single maltok gazdagságát.
Az idei sorozatban megjelenő Cameronbridge refill, azaz újratöltött hordókból lett házasítva. Gazdag és selymes whisky lett, édeskés ízét fűszeres lecsengés követi.
A 2022-es gyűjtemény az „Elusive Expressions” nevet viseli és Dr. Craig Wilson keverőmester gondozásában jelent meg. A híres lepárlókból származó gyűjtemény megmutatja a Skóciában érlelődő legbecsesebb whisky-tartalékok sokszínűségét.
Tematikáját tekintve idén is mitikus lények állnak a középpontban. Mindegyik whiskyt vizuálisan életre keltik a jól részletezett illusztrációk a címkén, amelyek két neves digitális illusztrátor, Ken Taylor és Kevin Tong munkái. Sőt, a csomagon található QR-kóddal aktiválhatunk egy történeti bemutatót az adott italról, valamint egy virtuális kóstolási élményt.
A Cameronbridge Skócia legöregebb (1824) és legnagyobb gabonawhisky-lepárlója, amelynek nedűje mindig is a legnagyobb presztízsű blendeket gazdagította. Különlegesen robusztus gabonawhisky készül ebben a kelet-skóciai üzemben, amelynek karaktere hosszú érést követően megközelíti a single maltok gazdagságát.
Az idei sorozatban megjelenő Cameronbridge refill, azaz újratöltött hordókból lett házasítva. Gazdag és selymes whisky lett, édeskés ízét fűszeres lecsengés követi.
A 2022-es gyűjtemény az „Elusive Expressions” nevet viseli és Dr. Craig Wilson keverőmester gondozásában jelent meg. A híres lepárlókból származó gyűjtemény megmutatja a Skóciában érlelődő legbecsesebb whisky-tartalékok sokszínűségét.
Tematikáját tekintve idén is mitikus lények állnak a középpontban. Mindegyik whiskyt vizuálisan életre keltik a jól részletezett illusztrációk a címkén, amelyek két neves digitális illusztrátor, Ken Taylor és Kevin Tong munkái. Sőt, a csomagon található QR-kóddal aktiválhatunk egy történeti bemutatót az adott italról, valamint egy virtuális kóstolási élményt.