Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezik a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban talál.

Termékek Menü

Fejléc hívjon minket

 • Hívjon
 • Minket!
 • +36 20 515-1515
 • H-P: 8:30 - 17:00 ig

Viszonteladóknak

1970. 01. 01. 00:00:00

Tisztelt Leendő Partnerünk,

Kínálatunkban jelenleg több mint 800 féle magas minőségű whisky (skót, ír, bourbon, japán egyaránt), és közel 400 féle prémium minőségű egyéb ital (rum, cognac, calvados, armagnac, gin, vodka, stb.) szerepel, melynek jelentős részének kizárólagos hazai importőrei vagyunk. Ezen felül, igény esetén (mint import beszerzést folytató cég) szívesen segítünk olyan italok beszerzésében is, mely nem szerepel sem a mi, sem egyéb hazai beszállítók árlistáján sem!

Mottónknak megfelelően a kezdetektől arra törekszünk, hogy ne pusztán csak eladjuk az általunk forgalmazott italokat, hanem magunk és kollégáink is értő, segítő módon azon legyünk, hogy vevőink a számukra legmegfelelőbb italt választhassák ki, ami örömet, vagy akár új, izgalmas felfedezést jelenthet számukra.

Legnagyobb partnereink között említhetjük többek között a Culinaris, Bortársaság, valamint a CBA bolthálózatokat, az Intercontinental és Four Seasons Hoteleket, Gerlóczy Kávézót, az Onyx Éttermet, valamint a United Brands Magyarország Kft közreműködésével az Auchan és a Metro áruház polcain is elérhetők termékeink.

A viszonteladók számára is elérhető termékek aktuális árlistáját - igény esetén - a lenti elérhetőségek bármelyikén jelezve, közvetlenül küldjük meg Önnek.

Szerződéskötés feltételei:
 

 • Aláírási címpéldány megküldése e-mailen,
 • Adatlap (IDE kattintva letölthető) kitöltése és megküldése e-mailen, céges pecséttel ellátva, aláírva

Kiszállítási limitek BUDAPESTEN:

 • minimum rendelési limit: nettó 30.000 Ft
 • ingyenes kiszállítási limit Budapestre nettó 45.000 Ft

Kiszállítási limitek VIDÉKEN:

       minimum rendelési limit: nettó 100.000 Ft

 

 • ha a rendelés értéke nem éri el az ingyenes kiszállítás minimum értékét BUDAPESTEN, akkor a szállítási díj br. 1.690 Ft, vagy lehetőség van a termékek személyes átvételére is a Veres Pálné u. 7. szám alatti mintaboltunkban (GoodSpirit Shop), vagy C+C boltunkban, a PP Centerben (1033 Budapest, Szentendrei út 95.).

Fizetési módok:

 • Az első három rendeléskor az összeg előzetes átutalását kérjük vagy az általunk kiszállított, vagy személyesen átvételre kerülő megrendelések esetében lehetőség van bankkártyás fizetésre is.
 • Ez után mód van az utólagos, 8 napon belüli fizetési mód bevezetésére vagy bankkártyás fizetésre.

A tárgyi napon déli 12 óráig, az alábbi elérhetőségeken leadott megrendelések másnapi kiszállítását garantáljuk.

A feltételek változtatásának jogát a WhiskyNet fenntartja, ezért azok nem tekinthetők szerződéses ajánlatnak.

 

Elérhetőségek:

Fülöp András
terület: HoReCa 
Németh Zoltán
terület: HoReCa 
 
  Telefon: +36-20-350-22-05
E-mail: andras@whiskynet.hu
megrendeles@whiskynet.hu
Telefon: +36-20-260-5681
E-mail: nemeth.zoltan@whiskynet.hu
megrendeles@whiskynet.hu