Termékek Menü
0

Fejléc hívjon minket

  • Hívjon
  • Minket!
  • +36 20 500 3722
  • H-P: 8:30 - 17:00 ig
Ön itt jár: > >

Hírek

2017-05-15 09:05:57

Többek véleménye szerint is hiánypótló volt anno Blair Bowman részéről a Nemzetközi Whisky Nap (World Whisky Day) felvetése. Kezdeményezése termékeny táptalajra hullott, hiszen a World Whisky Day hosszú évek óta sikeresen összehozza és egyesíti a whisky szerelmeseit a világ minden szegletében.

Hét kontinens (beleértve az Antarktiszt is) számos nagyvárosában és településein május 20-án színvonalas eseményeken és rendezvényeken várják a whiskyrajongókat.

Világszerte több száz ünnepséget rendeznek, és több tízezer résztvevő kapcsolódik a rangos eseményekhez bárokban, boltokban vagy online módon.

Mi sem maradhatunk ki ebből a nagy „dzsemboriból”.

JAPÁN WHISKYKÓSTOLÓ

Idei World Whisky Day rendezvényünket egy kellemes whiskykóstolóval is „megfejeljük”, ahol a japán whiskyk kerülnek terítékre. Május 20-i kóstolónkon alkalmatok nyílik bepillantást nyerni a japán whisky történetébe, valamint a lepárló kulisszatitkaiba.

Részletek: ITT

KEDVEZMÉNYEK A BOLTBAN

 A Whisky Shopban május 20-án minden 0,7 l-es megvásárolt whisky után Skócia-térképet adunk ajándékba a készlet erejéig.

A World Whisky Day alkalmából május 20-án a Whisky Shopban lévő minden sajátmárkás 0,7 l whiskyre 15 % kedvezményt adunk, a készlet erejéig.

Whisky-kvíz is vár rátok, és aki helyesen tölti ki, értékes jutalmakat nyerhet.

Whiskykóstolás: a boltban változatos ízekkel gazdagodhattok, hiszen lehet kóstolni single maltokat, blended whiskyket, lesznek füstös és gyümölcsös aromákkal bíró párlatok is.

Bolti kóstoló listája:

Lord Elcho15 éves
Lossit Classic
Benromach Organic
Glenmorangie Quinta Ruban
Smokehead
Tomatin Legacy
Tomatin 14 éves
Teeling single malt
Nikka Coffey Grain
Koval Rye


 

 

 

 

 

 

 

 

 

KEDVEZMÉNYEK A BÁRBAN

A World Whisky Day alkalmából a következő párlatok 20 %-os kedvezménnyel kóstolhatjátok a GoodSpirit Bárban:

Skót blended:
Arran The Bruns Blend
Skót blended malt
Gerston Classic
Kiln Embers
Startheden Archivist
The Hive
Wilson&Morgan Sherry Cask
Skót single malt
AnCnoc 12 éves
Ardmore heavy peated wilson&morgan
Arran 12 éves CS
Arran Cask Amarone
Benriach 18 éves Latada
Clynelish 18 Tokaji
Glencadam 14 oloroso
Glenfarclas 15 éves
Glengoyne 18 éves
Hazelburn 10 éves
Ledaig 21 éves Cadengead's
Old Pulteney 17 éves
Tobermory 20 éves Sherry wood
Tomatin 12 éves
Tomatin18 éves
Tomatin Fire
Tomintoul 15 éves portwood
Ír whiskey
Teeling Revival 13 éves Calvados
The Pogues
West Cork 12 éves port
Japán whisky
Akashi Single malt
Nikka Super
Togouchi
Amerikai whiskey
Kovla Four Grain
Woodford Reserve Rye
Egyéb whisky
Kavalan Ex-Bourbon oak

Gyertek el, és élvezzétek a World Whisky Day forgatagát!

AKI GYŰJTIK A DÍSZDOBOZOKAT, AZOKNAK IS ÉRDEMES BEJÖNNI A BOLTBA, MERT VÁLOGATHATNAK KEDVÜKRE, ÉS INGYEN HAZAVIHETIK ŐKET.


 

2017-05-12 18:12:10

Tájékoztatunk benneteket, hogy a Whisky Shop kollégái májusban minden pénteken és szombaton meghosszabbított nyitvatartással, 22:00-ig várják a vásárlókat.

Ha valaki úgy érzi, hogy a hétvégi bulira nem készült fel maradéktalanul, az a fenti napokon még este 22 óráig minden gond nélkül beszerezheti a szükséges párlatot.

 

 


 

2017-04-25 09:21:07

Kóstold meg és bele fogsz szeretni!

2017-04-28 16:30:12

ELSŐ DÍJAT NYERT A WHISKY SHOP!

Nagy öröm számunkra, hogy „Az Év Boltja 2017” versenyén a Szakboltok kategória, Egyéb boltok alkategóriájában a Whisky Shop az első díjat nyerte!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

2017-04-28 17:02:11

Május sem telhet el akció nélkül! Május a tavaszi évszak egyik legszínesebb hónapja, ezért mi is igen színes akciós ajánlattal kedveskedünk nektek.

Megtaláljátok benne a gyümölcsös ízvilágot csakúgy, mint a füstösebb vonalat, de figyeltünk arra is, hogy az évjáratos kiadások mellett ízletes vintage tételek, valamint jónevű blended whiskyk is megjelenjenek kínálatunkban. A Lost Distillery története pedig már önmagában is lenyűgöző, hátha még belekóstolunk egy-egy kiadásába.

Szemezgessetek színes kínálatunkból:

Glenmorangie Nectar D'or 12 éves - Sauternes (0,7 l, 46%)

Benromach Sassicaia Finish (0,7 l, 45%)

Arran 12 éves Cask Strength (0,7 l, 52,9%)

Linkwood 1993 BB&R (0,7 l, 46%)

anCnoc Rascan Peated (0,7 l, 46%)

Glenrothes Bourbon Cask Reserve (0,7 l, 40%)

Sheep Dip (0,7 l, 40%)

Stratheden Classic Lost Distillery (0,7L 43%)

Auchnagie Classic Lost Distillery (0,7L 43%)

Glengoyne 15 éves (0,7 l, 43%)

Balblair 2003 Vintage (0,7 l, 46%)

Hazelburn 10 éves (0,7 l, 46%)

Smokey Joe (0,7 l, 46%)

Arran Lochranza Reserve (0,7 l, 43%)

Ardbeg Uigeadail (0,7 l, 54,2%)

BenRiach 17 éves Pedro Ximenez Sherry Finish (0,7 l, 46%)

Old Pulteney 12 éves (0,7 l, 40%)

The Hive (0,7 l, 46%)


 

2017-02-08 14:52:53

Tudod, mi a közös a gólyában, a fecskében és a WhiskyShop-ban? Mindegyik költözik, …csak a WhiskyShop nem olyan messzire …

Mi csak 130 méterre költöztünk. A világ leggyorsabb embere, Usain Bolt ezt a távot mintegy 10 másodperc alatt teljesítené, így egy kényelmes, 1 percen belüli sétával TE is elérheted – Veres Pálné utca 7. szám alatt lévő – vadiúj boltunkat!

És ha „befutsz” hozzánk, meglátod, micsoda változáson ment át új üzletünk!

Hogy miért költöztünk át?

Hogy nagyobb, kényelmesebb és kulturáltabb környezetben még több prémium párlatot tudjunk megmutatni Neked! Roskadásig megrakott polcok várnak Rád, óriási nyitási kedvezmények, no és persze kedves, felkészült kollégáink, akik itt is segítik majd az eligazodást!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Még egy jó hír: Bolt és Bár egy helyen!

A bolttal – szinte – „egy légtérben” nyitottuk meg GoodSpirit Whisky & Cocktail Bárunkat, ha a döntés előtt, vagy után belekóstolnál a boltban kiszemelt italba, azt már a helyszínen megkóstolhatod a több mint 500 féle párlatot felsorakoztató kínálatból.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kíváncsi vagy a változásokra? Gyere el és győződj meg saját szemeddel az újdonságokról!

SZERETETTEL VÁRUNK!

Új címünk: 1053 Budapest, Veres Pálné utca 7. (Tényleg csak pár lépés a távolság a régi és új bolt között: az utcaszám is csak egy számjeggyel csökkent…8-ról 7-re)


2016-01-14 17:26:51

Elindult az új év, és vele együtt új akciós kínálatunk!

Januárban egy laza, bemelegítő témával kezdjük az évet. Kínálatunkban alap malátawhiskyk, rumok, likőrök sorát találod, de igyekeztünk izgalmasabb palackozásokat is beválogatni. Ám, mint minden évben, idén januárban is az Arran lepárlóé a főszerep:
Arran Robert Burns Malt főleg a kezdő whiskyseknek, Arran Quarter Cask az ínyenceknek és Machrie Moor a tőzeges ízek kedvelőinek.
Miért pont az Arran? Az Arran 2000 óta tagja a nemzetközi Burns szervezetnek
 (World Burns Federation)így a számtalan – a költő nevét viselő – whiskymárka mellett a lepárló tudhatja magáénak az egyetlen hivatalos Robert Burns palackozást.
A híres költő és hazafi 1759. január 25-én született. Tisztelegve emléke előtt, Skóciában a január Robert Burns hónapja.
A költő életéről, munkásságáról
 ITT többet is olvashatsz.
Az idei különleges év, hiszen a hivatalos Robert Burns Night előtt pár nappal az Arran márkanagykövete tart teltházas whiskykóstolót Budapesten.

Ám az Arran termékeken túl más whiskyk is bekerültek januári kínálatunkba. Ha szereted a gyümölcsös, sima italokat, válaszd a Speyburn, vagy a Tomintoul ízeit. De van itt kellemesen édes rozs whiskey is, a Koval jóvoltából.

Teljes kínálatunkat ITT találod.


 

2016-12-01 17:41:34

Az Arran lepárló tokaji hordóban finiselt prémium változatai kínálatunk legnépszerűbb italai közé tartoznak, s joggal. A hordókat mi válogattuk ki, és küldtük ki Skóciába, ahol aztán a főzde szakemberei 9 év körüli Arran Single Malt whisky utóérleléshez használták fel őket.  A 2006-ban desztillált nedűt a Patricius pincészetből származó aszús hordókban finiselték. Ez a termék (Arran 2006 Tokaji Cask Finish Batch 4. 0,7 l, 46%) szigorúan limitált példányszámban jelent meg, csupán 1421 darab érhető el világszerte. Mindegyik palack egyedi sorszámmal van ellátva. Méltó helye lehet a karácsonyfa alatt, vagy az ünnepi asztal díszeként.


 

2016-12-12 11:52:42

Számunkra kiemelkedően fontos a minőség és a megbízhatóság. Azért is örülünk a „MEGBÍZHATÓ BOLT” emblémának, mert ez az elismerés a vásárlók számára a bizalmat, a megbízhatóságot, valamint a szabály- és jogkövető magatartást tükrözi rólunk. A WhiskyNet számára alapvető az elektronikus kereskedelembe és vásárlásba vetett bizalom erősítése.  Célunk, hogy ügyfeleink, vásárlóink kockázatmentesen, nyugodtan és megbízhatóan tudják használni webáruházunkat, és elégedettek legyenek az általunk nyújtott szolgáltatással.