Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva
A whiskey hordós érlelése közben minden évben elpárolog néhány százaléknyi alkohol. Ezt a részt hívják az angyalok jussának (angel’s share). Ennek analógiájára – félig viccesen – a Jim Beamnél el kezdték használni a devil’s cut (az ördög zsákmánya) kifejezést, amely a hordó kiürítése után a hordó fájában visszamaradó whiskeyt jelöli. A Jim Beam kifejlesztett egy egészen új eljárást, amelynek segítségével sikerül kinyerni a hordó fája által felszívott italmennyiséget. Az eddig elveszettnek hitt részt ezután tovább érlelik, amíg kifejlődnek benne a klasszikus bourbon jegyek, majd 6 éves whiskeyvel keverve 45%-on palackozzák. Az eredmény egy robosztus, prémium bourbon, egészen mély színnel, ízzel és karakterrel.
A whiskey hordós érlelése közben minden évben elpárolog néhány százaléknyi alkohol. Ezt a részt hívják az angyalok jussának (angel’s share). Ennek analógiájára – félig viccesen – a Jim Beamnél el kezdték használni a devil’s cut (az ördög zsákmánya) kifejezést, amely a hordó kiürítése után a hordó fájában visszamaradó whiskeyt jelöli. A Jim Beam kifejlesztett egy egészen új eljárást, amelynek segítségével sikerül kinyerni a hordó fája által felszívott italmennyiséget. Az eddig elveszettnek hitt részt ezután tovább érlelik, amíg kifejlődnek benne a klasszikus bourbon jegyek, majd 6 éves whiskeyvel keverve 45%-on palackozzák. Az eredmény egy robosztus, prémium bourbon, egészen mély színnel, ízzel és karakterrel.