Coloma Single Cask Vintage 2007 rum (0,7L / 50,3%)

27 190 Ft

Coloma Single Cask Vintage 2007 rum (0,7L / 50,3%)

RAKTÁRON: 1 db
A kolumbiai, kávélikőrös hordókban utóérlt rummárka 2020-as single cask kiadása.
Tovább olvasom

Coloma Single Cask Vintage 2007 rum (0,7L / 50,3%)

RAKTÁRON: 1 db

Webshop bruttó ár

27 190 Ft
38 843 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
28 790 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap

Paraméterek

Lepárlás éve
2007  
Érlelési idő
13 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
50.3 %
Palackozó
HACIENDA COLOMA
Palackozás éve
2020
Hordótípus
Bourbon, Coffey Liqueur
Gyártó
HACIENDA COLOMA
Brand
Coloma
Italkategória
Rum
Régió
Kolumbia
Hordóerősség
IGEN
Lepárlás éve
2007  
Érlelési idő
13 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
50.3 %
Palackozó
HACIENDA COLOMA
Palackozás éve
2020
Hordótípus
Bourbon, Coffey Liqueur
Gyártó
HACIENDA COLOMA
Brand
Coloma
Italkategória
Rum
Régió
Kolumbia
Hordóerősség
IGEN

Leírás

Sandra Reateguí és Judith Ramirez rummesterek 2020-ban kiválasztottak egy különlegesen jól sikerült hordót, amit további keverés nélkül, hordóerősen palackoztak. Választásuk egy 2007-ben lepárolt darabra esett, így 13 évesen került palackba a rum.

A Ron Coloma lepárlót Kolumbia szívében, az 1700 méter tengerszint feletti magasságban fekvő Hacienda Coloma többszázéves fái között hozták létre.

A Coloma kolumbiai rum, amelyet két hölgy, Sandra Reategui és Judith Ramirez, a két "Maestras Roneras", azaz lepárlómester készített, akik összesen nem kevesebb, mint 50 éves tapasztalattal rendelkeznek. Alapját kétféle cukornád melaszból desztillálják, majd hagyományos és folyamatos (tehát nem solera) módszerrel érlelik. Először ex-bourbon hordókban pihennek, majd a Coloma kávélikőr érlelésére használt hordóiba is átkerülnek. Az Andok-hegységből származó vízzel hígítva, a Hacienda Coloma régi kávészűrőiben leszűrve, a Coloma rumok lágysága és egyensúlya szépen visszatükrözik kézműves eredetüket.

Sandra Reateguí és Judith Ramirez rummesterek 2020-ban kiválasztottak egy különlegesen jól sikerült hordót, amit további keverés nélkül, hordóerősen palackoztak. Választásuk egy 2007-ben lepárolt darabra esett, így 13 évesen került palackba a rum.

A Ron Coloma lepárlót Kolumbia szívében, az 1700 méter tengerszint feletti magasságban fekvő Hacienda Coloma többszázéves fái között hozták létre.

A Coloma kolumbiai rum, amelyet két hölgy, Sandra Reategui és Judith Ramirez, a két "Maestras Roneras", azaz lepárlómester készített, akik összesen nem kevesebb, mint 50 éves tapasztalattal rendelkeznek. Alapját kétféle cukornád melaszból desztillálják, majd hagyományos és folyamatos (tehát nem solera) módszerrel érlelik. Először ex-bourbon hordókban pihennek, majd a Coloma kávélikőr érlelésére használt hordóiba is átkerülnek. Az Andok-hegységből származó vízzel hígítva, a Hacienda Coloma régi kávészűrőiben leszűrve, a Coloma rumok lágysága és egyensúlya szépen visszatükrözik kézműves eredetüket.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.