TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER

Törzsvásárlói rendszer

Azok számára, akik regisztrált vásárlói a webáruháznak, a WhiskyNet Kft. kidolgozott egy Törzsvásárlói Rendszert, amely lehetőséget kínál arra, hogy egyre jobb áron szerezhesse be kedvenc whisky (vagy egyéb ital) fajtáit!

Törzsvásárlói kedvezmény érvényesítéséhez nem kell mást tennie a Felhasználónak, mint kosárba helyezni a kiválasztott termék(ek)et, majd bejelentkezni. A kosárnál látni fogja Felhasználó a végösszeg alatt a kedvezményed mértékét és hogy melyik törzsvásárlói csoportban vagy jelenleg. Kosarának végösszegéből is automatikusan levonásra kerül a kedvezmény nyújtotta összeg.

FONTOS! Törzsvásárlói Rendszerünk azoknak a rendeléseknek a végösszegét veszi figyelembe, amely(ek)nek már teljesített státuszra állítottunk, és át is vett a vásárló.

Tehát, aki először vásárolna 100 000 Ft érték felett, az a vásárló majd csak a következő rendelésénél érvényesítheti a 3%-os kedvezményét, ha a rendelése teljesített státuszra került. Rendelései státuszát itt tekintheti meg Felhasználó: link (A teljesített státusz annyit jelent, hogy rendelését feldolgoztuk és kézhez is kapta már, vagy a futárnak már átadtuk a csomagot)

Törzsvásárlói rendszerünk jelenleg négy lépcsőből áll: 

  • I. kategória: 100.000 Ft összesített vásárlás felett 3% kedvezmény minden további vásárlásból, bármilyen összeg esetén. 
  • II. kategória: 200.000 Ft összesített vásárlás felett 5% kedvezmény minden további vásárlásból, bármilyen összeg esetén. 
  • III. kategória: 300.000 Ft összesített vásárlás felett 6% kedvezmény minden további vásárlásból, bármilyen összeg esetén.
  •  IV. kategória: 400.000 Ft összesített vásárlás felett 7% kedvezmény minden további vásárlásból, bármilyen összeg esetén.

Felhasználónak az összesített vásárlását rendszerünk automatikusan figyeli, rögzíti, és e-mailes értesítést küld minden esetben, ha egy magasabb kategóriát, és így nagyobb kedvezményt ért el.

Figyelem! A törzsvásárlói kedvezmény az akciós termékek esetében, valamint Whisky Show és whiskykóstoló jegyek vásárlásakor nem érvényesíthető! Továbbá nem vonható össze egyéb kedvezményekkel (pl. kuponkedvezmény)!