Szűrők
Megjelenés dátuma
-
Tag azonosító

Blog

Rendezés:
Válassz egy rendezési módot
Találat: 115 bejegyzés
Rendezés:
Válassz egy rendezési módot
2021. június 14.

Blog | Blog-serpa

5+1 skót gin nyárra
A nyár egyik slágere kétségkívül a borókás ital, a gin. Gin&tonikként, koktélokban vagy long drinkekben, minden formában kellemes, hűsítő ital.
2021. június 8.

Blog | Blog-serpa

ABK6 – egy innovatív prémium cognac
A nagy múltú Domaine Francis Abécassis konyakház négyféle, egyaránt magas minőségű, de eltérő stílusú konyakot gyárt: ABK6, Leyrat, Reviseur és Grands Domaines. Most a ABK6 palackozásokat járjuk körül.
2021. június 3.

Blog | Blog-serpa

2021-es díjeső a márkáinknak
Erősen indult a koranyár. Az elmúlt hetekben kimagasló eredményeket hoztak a nagy szakmai nemzetközi italversenyek, ahol több forgalmazott márkánk is értékes díjakat zsebelt be.
2021. június 2.

Blog | Blog-serpa

Citadelle – prémium gin Franciaországból
Világszerte júniusban tartják a World Gin Day rendezvényeit, amikor is bárokban, teraszokon, kellemes tengerparti sétányokon folynak a kiváló ginek, és profi bártenderek keverik az ízletes koktélokat, készítik a finomabbnál finomabb gin & tonikokat.
2021. május 17.

Blog | Blog-serpa

7 italtipp, amivel bevágódhatsz a nyári garden partyn
Magunk mögött hagyva a vírusos időszakot, most már bátran szervezhetünk kerti partykat. Erre csábít a jó idő is. Mutatjuk tippjeink, amivel sikert arathatsz a baráti társaságban.
2021. május 14.

Blog | Blog-serpa

Big Peat és társai már több díjat is begyűjtöttek
A Douglas Laing független palackozó hihetetlen gazdag történelemmel és kiváló whiskykkel büszkélkedhet. A skót whiskyguru néhány éve (2018) ünnepelte 70. születésnapját.
2021. május 10.

Blog | Blog-serpa

Cognac - a francia párlatok királya
A cognacot minden túlzás nélkül nevezhetjük a francia párlatkategória királyának. Ez az ital hosszú évszázadok óta gyűjti lelkes rajongóit, és nem csupán francia területeken. Olyan világhírű márkák italai tartoznak ide, mint például a Delamain, Pierre Fer
2021. május 4.

Blog | Blog-serpa

3 ellenálhatatlan koktél Canaima ginnel
A Canaima gin Amazóniába kalauzol el minket. A ginhez használt fűszerek és gyümölcsök között számos olyan található, amely csak azon a vidéken őshonos. Minden megvásárolt Canaima gin profitjának 10%-át a helyi közösségek támogatására fordítja a cég, hisze
2021. április 22.

Blog | Blog-serpa

Calvados, rum és ír whiskey – italszakértőnk ajánlja
A GoodSpirit Shop vezetője, Balázs ezúttal egy barbadosi rumot, egy Drouin-calvadost és egy ír whiskey-t hoz más megvilágításba szakértői szemmel.
2021. április 19.

Blog | Blog-serpa

5 kormegjelölés nélküli whisky a szakértők ajánlásával
Nem mindig az idősebb whisky a jobb. A fiatalabb, kormegjelölés nélküli kiadások között is bőven találunk értékes gyöngyszemeket. Ráadásul kiváló ár-érték arányban.
2021. április 13.

Blog | Blog-serpa

Pályázati felhívás Bartendereknek
A WhiskyNet Kft. pályázati felhívása „vírusvideó” készítésére: a bárélet – a vendégekkel való kommunikáció, a pult mögötti élmények – hiányával kapcsolatos derűs alkotások beküldésére.
2021. április 13.

Blog | Blog-serpa

Pályázati felhívás bároknak
A WhiskyNet Kft. pályázati felhívása „vírusvideó” készítésére: különleges üzleti megoldások, csapatösszetartó élmények, törzsvendégek megtartása érdekében tett erőfeszítések humoros és kreatív megoldása.
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.