Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezik a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban talál.

Termékek Menü

Fejléc hívjon minket

  • Hívjon
  • Minket!
  • +36 20 515-1515
  • H-P: 8:30 - 17:00 ig

Nyerj egy karton Kilchoman whiskyt a lepárlótól

Május 31-ig van rá sanszod! Vásárolj nálunk Kilchoman Sanaig és/vagy Machir Bay whiskyt és játssz!

A Kilchoman digitális újítással rukkolt elő

 

Innovatív fejlesztéssel rukkolt elő a Kilchoman lepárló: NFC technológiát integrál a Machir Bay és Sanaig alapkiadások címkéjébe. Az NFC (Near Field Communication) lehetővé teszi, hogy az arra képes okostelefonunkat a címkéhez érintve olyan portálra irányítson minket, ahol különböző információkat olvashatunk a palackozásról (régebbi iPhone modellek esetében először a „Discover Kilchoman” appot kell telepíteni). Az újítás bevezetésének célja, hogy egyszerűbbé tegye a whiskyrajongók szinte csillapíthatatlan információéhségének kielégítését.

 

 

 

 

Nyerj karton Kilchomant
Kilchoman lepárló az innovatív címkéi használó között kisorsol egy karton whiskyt a következő hónapok palackozásaiból. Csak meg kell keresned az új palackok (Machir Bay és Sanaig) egyikét, érintsd meg okostelefonoddal az NFC logót, majd lépjen be a versenyre a termékspecifikus portálon. A verseny május 31-ig fut, utána már csak izgulhatsz, vajon te nyered-e a karton Kilchomant a lepárlótól.