Lindemans Clear gin (0,7L / 46%)

19 990 Ft

Lindemans Clear gin (0,7L / 46%)

RAKTÁRON: 1 db
Lambic sörbe áztatott növényi alapanyagok alkotják ennek a belga ginnek az alapját.
Tovább olvasom

Lindemans Clear gin (0,7L / 46%)

RAKTÁRON: 1 db

Webshop bruttó ár

19 990 Ft
28 558 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
21 290 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
46 %
Palackozó
LINDEMANS
Gyártó
LINDEMANS
Brand
Lindemans
Italkategória
Gin
Régió
Belgium
Jelleg
Citrusos
Stílus Tipus
Distilled gin
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
46 %
Palackozó
LINDEMANS
Gyártó
LINDEMANS
Brand
Lindemans
Italkategória
Gin
Régió
Belgium
Jelleg
Citrusos
Stílus Tipus
Distilled gin

Leírás

Az egyedi stílusú belga Lindemans sörfőzdét mostanáig a vadélesztővel készült magas gyümölcstartalmú lambic söreiről ismerhették a fogyasztók. 2021-ben azonban ők is beléptek a ginek színes világába, és söreikhez hasonlóan ebben a szegmensben is különleges italokat alkottak.

A 15 féle növényi alapanyagot először az Old Kriek Cuvée René lambic sörbe áztatják, majd tölgyfahordóban kondícionálják. (A lambic a legősibb, napjainkban is létező sörtípus. Ezek a sörök irányított erjesztési folyamat helyett spontán erjedéssel készülnek, azaz a levegőben élő mikroorganizmusok hatására erjednek alkoholos itallá). Ezután az italt rézüstökben kétszer lepárolják, majd az üvegeket egyenként, kézzel töltik meg.

Ízében a citrusosság dominál, de szépen megjelenik a lambic sör meggyessége is. Tonikkal keverve az ital igazi aromarobbanást idéz elő az ízlelőbimbókón.

Az egyedi stílusú belga Lindemans sörfőzdét mostanáig a vadélesztővel készült magas gyümölcstartalmú lambic söreiről ismerhették a fogyasztók. 2021-ben azonban ők is beléptek a ginek színes világába, és söreikhez hasonlóan ebben a szegmensben is különleges italokat alkottak.

A 15 féle növényi alapanyagot először az Old Kriek Cuvée René lambic sörbe áztatják, majd tölgyfahordóban kondícionálják. (A lambic a legősibb, napjainkban is létező sörtípus. Ezek a sörök irányított erjesztési folyamat helyett spontán erjedéssel készülnek, azaz a levegőben élő mikroorganizmusok hatására erjednek alkoholos itallá). Ezután az italt rézüstökben kétszer lepárolják, majd az üvegeket egyenként, kézzel töltik meg.

Ízében a citrusosság dominál, de szépen megjelenik a lambic sör meggyessége is. Tonikkal keverve az ital igazi aromarobbanást idéz elő az ízlelőbimbókón.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.