A kajszibarack kényes gyümölcs, de a legjobb alapanyag. A belőle készült pálinka is ilyen: összetett, csodaszé íze van, nem véletlenül nevezik a gyümölcsök királynőjének: belőle készül a legjobb lekvár, és a legjobb pálinka is.
Ha az ország egyik legelismertebb pálinkafőző-mestere a legszebb, legjobb alapanyagokat felhasználva, a desztillálás minden apró mozzanatát gondosan felügyelve, hosszú évek kísérletezgetései után elkészíti álmai pálinkáját, akkor mi, fogyasztók tökéletesen biztosak lehetünk benne, az, ami majd a poharunkba kerül, valóban egyedi és különleges lesz.
A kajszibarack kényes gyümölcs, de a legjobb alapanyag. A belőle készült pálinka is ilyen: összetett, csodaszé íze van, nem véletlenül nevezik a gyümölcsök királynőjének: belőle készül a legjobb lekvár, és a legjobb pálinka is.
Ha az ország egyik legelismertebb pálinkafőző-mestere a legszebb, legjobb alapanyagokat felhasználva, a desztillálás minden apró mozzanatát gondosan felügyelve, hosszú évek kísérletezgetései után elkészíti álmai pálinkáját, akkor mi, fogyasztók tökéletesen biztosak lehetünk benne, az, ami majd a poharunkba kerül, valóban egyedi és különleges lesz.