Skót whisky | Blog | ír whiskey

2021-es díjeső: Teeling, Glencadam, Tomintoul, Waterford

A hagyományoknak megfelelően az év elején több nemzetközi szakmai díjat is kiosztottak. Több eseményen partnereink brillíroztak, volt, aki dupla díjat is nyert, a Teeling pedig egyszerre négyet.

World Whiskies Awards 2021

A World Whiskies Awards eseményén minden évben kiosztják a zsűri által legjobbnak ítélt whiskyknek járó díjakat (kategóriánként). Számunkra nagy öröm, hogy idén több kiemelt partnerünk is a díjazottak között szerepel.

Tomintoul 16 éves - GOLD elismeréssel jutalmazták

A Tomintoul 16 éves kiadása számtalan elismerést kapott már nagy presztízsű versenyeken, valamint Jim Murray, a világ legelismertebb whisky szakírója is 94,5 ponttal jutalmazta.Most újabb kitüntetést tudhat magáénak ez a remek ital, ugyanis a világ legjobb whiskyjeit díjazó World Whiskies Awards 2021 versenyén kategóriájának fődíját hozhatta el!

Tomintoul whiskyk

A Teeling négy kategóriában is a legjobbnak bizonyult!

Az alábbi palackozások kapták a fődíjat:

28 Years Old Vintage Reserve,
Blackpitts Peated Single Malt,
Single Grain,
Stiggins' Fancy Pineapple Rum Cask

Teeling whiskey-k

A 10 éves Glencadam is elvitte a pálmát
Sorra érkeznek a hírek partnereink elnyert díjairól a World Whiskies Awards 2021 versenyén. Íme egy csodálatos palackozás, a 10 éves Glencadam, melyet arany minősítéssel díjazott a szakmai zsűri.
Glencadam whiskyk
 

Whisky Magazine - Két szakmai díjat is nyert a Waterford!
A tekintélyes szakmai újság, a Whisky Magazine nemrég adta át 2021-es szakmai díjait. A Waterford ír whisky két díjjal is gazdagodott: Distiller of the Year és Brand Innovator of the Year.
Waterford termékek

 Gratulálunk minden partnerünknek!