Hírek

10 prémium ital elképesztően jó áron

Most olyan italokat mutatunk be, amelyek nem csupán minőségük miatt vonzóak, hanem áruk miatt is, mivel most jelentős kedvezménnyel elérhető mindegyik.

Az alábbi prémium termékek némelyikéhez ráadásul pohár is jár. Ezek a termékek és ajándékcsomagok kifejezetten jól jöhetnek a húsvéti ünnepekhez és vendéglátáshoz.

     

WHISKY       

Ruadh Mhor 2012 10 éves Single Cask WhiskyNet Edition (Cask 469) BB&R (0,7l, 48%)

Single cask, azaz egyetlen hordóból palackozott kiadás a WhiskyNet számára, ismét a patinás Berry Bros. & Ruddtól

Proper No. Twelve Conor McGregor s Whiskey (0,7L / 40%)

Az ismert ír bunyós, Conor McGregor neve alatt jelenik meg az az ír whiskey, amelyet az Old Bushmills Distilleryben készítik.

Akashi Single Malt (0,5L / 46%)

Az Akashi whiskyt a White Oak Distilleryben készítik, érdemes megjegyezni, hogy a lepárló évente mindössze egy hónapig készít whiskyt, ezért az Akashi nedűje igencsak limitált. Íze szépen kiegyensúlyozott: a teasüteményes alapon méz és melasz jelenik meg, tölgy, körte, szerecsendió és gyömbér társaságában.

RUM

Diplomatico Exclusiva rum 2 db Old Fashioned pohárral (0,7L / 40%)

Elképesztően érzéki rum Venezuelából. Mély, eleven, dúsgazdag ízekkel rendelkezik. Ezen kiadást 2 db Old Fashioned pohárral kínáljuk. Így még stílusosabb próbálhatod ki. A 2016-os San Francisco World Spirits Competition dupla aranyérmese!

Diplomatico Selección de Familia rum (0,7L / 43%)

Ugyancsak Venezuelából. Ízében gazdag, de kissé száraz és tanninos is. Sült banán, szárított gyümölcsök, dohánylevél, mezei katáng és karácsonyi fűszerek jellemzik. San Francisco World Spirits Competition 2022 - DOUBLE GOLD

Plantation Gran Anejo rum (0,7L / 42%)

Guatemala és Belize rumok keveréke. Komplex, és kiválóan kiegyensúlyozott rum, portóis jegyekkel. Érdemes tesztelni.      

Six Saints rum vászontáskában (0,7L / 41,7%)        

A Six Saints egy nagyon kellemes, kis mennyiségben gyártott rum, egy apró Karib-szigetről, Grenadáról. A több száz éves hozzáértés minden cseppjében felfedezhető. Grenada a fűszerek hazája, így e rum ízeiben is visszaköszön a szerecsendió, a fahéj, a vanília, a szegfűszeg, a gyömbér és a szegfűbors is

GIN   

 

Citadelle gin ajándékcsomag 1 pohárral (0,7L / 44%)

Egy elegáns ajándékcsomag formájában élvezhetjük ezt a kellemes gint. Ízvilágában a borókás hatások dominálnak, amelyek utat engednek a friss virágos jegyeknek. Elegáns, , kifinomult gin. 

 Canaima gin (0,7L / 47%)

Egy fantasztikus ízkavalkád, egzotikus gyümölcsökkel egyenesen az amazonasi esőerdőkből!

 

És az ellenállhatatlan Arran Gold malátawhisky krémlikőr (0,7L / 17%), ami tele van csábítóan finom ízekkel. Nem véletlenül választották korábban a World Whisky Awards legjobb whisky likőrjének.

Az alábbi termékakciók 2023 március 29-ig vagy a készlet erejéig érvényesek.