Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva
A Smoke Season egy speciális kiadás, amely a Benriach egyik régi, hagyományos szezonális gyártási technikáját örökíti meg. Magas alkoholtartalommal palackoztuk, hogy a tőzeges whisky rajongói intenzív és hamisítatlan élményben részesüljenek ezen a jellegzetes, édes, tőzeges karakterű italon keresztül. Az intenzív füstös ízvilág érdekében 100%-ban csak tőzegfüsttel készített Benriach párlatot használunk az előállítása során. Az amerikai tölgyfa- és bourbon-hordóban történő érlelés felerősíti a meglévő pörkölt édességet, mélységet és intenzitást kölcsönözve füstös édes stílusunknak.
A Benriach egy olyan lepárló, amelyet nagyon lehet szeretni. A nagy hírverést és marketinget félretéve készítik és adják ki jobbnál jobb maltjaikat az elmúlt években. A lepárlót a 2000-es években nyitotta újra egy független, szakmai befektetőkből álló csoport, amely aztán a Glendronach és a Glenglassaugh desztillálókat is - hasonlóan szimpatikus és eredményes munkával - felfrissítette. A XIX. század végén alapított lepárlót 2004-ben az egyik legjobb skót lepárlómester, Billy Walker vette kézbe, mely meghozta a régóta várt sikereket. Azóta a lepárló megállíthatatlanul ontja magából a jobbnál jobb nedűket, a korjelölés nélküli kiadásoktól kezdve, a különböző utóérleléseken át az egészen idős korú italokig. Azóta már Rachel Barrie a lepárlómester, aki újragondolja a régi kiadásokat és újakat is alkot. A lepárlóban használt víz a Burnside forrásból származik, gabona alapként pedig enyhén tőzeges, malátás árpát használnak különleges és csábító speyside-i maltjaikhoz.
A Smoke Season egy speciális kiadás, amely a Benriach egyik régi, hagyományos szezonális gyártási technikáját örökíti meg. Magas alkoholtartalommal palackoztuk, hogy a tőzeges whisky rajongói intenzív és hamisítatlan élményben részesüljenek ezen a jellegzetes, édes, tőzeges karakterű italon keresztül. Az intenzív füstös ízvilág érdekében 100%-ban csak tőzegfüsttel készített Benriach párlatot használunk az előállítása során. Az amerikai tölgyfa- és bourbon-hordóban történő érlelés felerősíti a meglévő pörkölt édességet, mélységet és intenzitást kölcsönözve füstös édes stílusunknak.
A Benriach egy olyan lepárló, amelyet nagyon lehet szeretni. A nagy hírverést és marketinget félretéve készítik és adják ki jobbnál jobb maltjaikat az elmúlt években. A lepárlót a 2000-es években nyitotta újra egy független, szakmai befektetőkből álló csoport, amely aztán a Glendronach és a Glenglassaugh desztillálókat is - hasonlóan szimpatikus és eredményes munkával - felfrissítette. A XIX. század végén alapított lepárlót 2004-ben az egyik legjobb skót lepárlómester, Billy Walker vette kézbe, mely meghozta a régóta várt sikereket. Azóta a lepárló megállíthatatlanul ontja magából a jobbnál jobb nedűket, a korjelölés nélküli kiadásoktól kezdve, a különböző utóérleléseken át az egészen idős korú italokig. Azóta már Rachel Barrie a lepárlómester, aki újragondolja a régi kiadásokat és újakat is alkot. A lepárlóban használt víz a Burnside forrásból származik, gabona alapként pedig enyhén tőzeges, malátás árpát használnak különleges és csábító speyside-i maltjaikhoz.