A Douglas Laing nagysikerű Remarkable Regional Maltssorozatában megjelenő The Epicurean nevű whisky a lowlandi főzdék single maltjaiból lett megalkotva. Az alapverziót fejlesztették most tovább 8 szakmabéli segítségével, akik Glasgow legkiválóbb bártenderei és párlatszakértői közül kerültek ki. Összeültek, mindenki végigkóstolta a whiskymintákat, majd kikeverte belőlük a saját ízlésének megfelelő blended maltot. A kapott keverékből Fred Laing elnök segítségével alkották meg a végső whiskyt, amelyet a nagyszerű glasgow-i embereknek ajánlottak.
A Douglas Laing nagysikerű Remarkable Regional Maltssorozatában megjelenő The Epicurean nevű whisky a lowlandi főzdék single maltjaiból lett megalkotva. Az alapverziót fejlesztették most tovább 8 szakmabéli segítségével, akik Glasgow legkiválóbb bártenderei és párlatszakértői közül kerültek ki. Összeültek, mindenki végigkóstolta a whiskymintákat, majd kikeverte belőlük a saját ízlésének megfelelő blended maltot. A kapott keverékből Fred Laing elnök segítségével alkották meg a végső whiskyt, amelyet a nagyszerű glasgow-i embereknek ajánlottak.