A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Providence Dunder & Syrup rum (0,7L / 56%)

13 290 Ft

Providence Dunder & Syrup rum (0,7L / 56%)

RAKTÁRON: 4 db
Ritka, nagy szakértelmet igénylő rumkészítési eljárást alkalmaztak a gyártás során e haiti white rumnál.
Tovább olvasom
Magas alkoholtartalmú termék

Providence Dunder & Syrup rum (0,7L / 56%)

RAKTÁRON: 4 db

Webshop bruttó ár

13 290 Ft (34,23 EUR)
18 986 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
13 790 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
56 %
Palackozó
DISTILLERIE DI PORT AU PRINCE
Gyártó
DISTILLERIE DI PORT AU PRINCE
Brand
Providence
Italkategória
Rum
Régió
Haiti
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
56 %
Palackozó
DISTILLERIE DI PORT AU PRINCE
Gyártó
DISTILLERIE DI PORT AU PRINCE
Brand
Providence
Italkategória
Rum
Régió
Haiti

Leírás

Ez az igazán pompás Haitin készült white rum két, a rumgyártás alapjait képező alapanyag tiszta, érleletlen keveréke. Az egyik a Cristalline nádszirup natív élesztőkkel természetes úton erjesztett párlata. A másik pedig az ún. „dunder”, ami a friss cukornádlé lepárlása során a lepárlóban megmaradó folyadék. Ezeket a gyártási mellékterméket összegyűjtötték, és szintén természetes élesztőket használva újraerjesztették. Ez egy igen nagy szakértelmet és odafigyelést igénylő folyamat, mivel bár a dunder számos olyan mellékterméket tartalmaz, amelyek segítenek a fermentációban (beleértve az elhalt élesztősejteket), a friss élesztőre gyakorolt hatása azonban bizonyos mutációt, pH-változást okozhat, ami tönkreteheti az új párlatot…

A Port Au Prince lepárló szakembereinek precizitását dicséri, hogy a végső italban az aroma- és ízpaletta figyelemreméltóan tiszta és jól kiegyensúlyozott lett, amely gyümölcsös- és virágos jegyekkel bír.

 

Ez az igazán pompás Haitin készült white rum két, a rumgyártás alapjait képező alapanyag tiszta, érleletlen keveréke. Az egyik a Cristalline nádszirup natív élesztőkkel természetes úton erjesztett párlata. A másik pedig az ún. „dunder”, ami a friss cukornádlé lepárlása során a lepárlóban megmaradó folyadék. Ezeket a gyártási mellékterméket összegyűjtötték, és szintén természetes élesztőket használva újraerjesztették. Ez egy igen nagy szakértelmet és odafigyelést igénylő folyamat, mivel bár a dunder számos olyan mellékterméket tartalmaz, amelyek segítenek a fermentációban (beleértve az elhalt élesztősejteket), a friss élesztőre gyakorolt hatása azonban bizonyos mutációt, pH-változást okozhat, ami tönkreteheti az új párlatot…

A Port Au Prince lepárló szakembereinek precizitását dicséri, hogy a végső italban az aroma- és ízpaletta figyelemreméltóan tiszta és jól kiegyensúlyozott lett, amely gyümölcsös- és virágos jegyekkel bír.

 



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.