Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva
Ez a rum az ausztráliai Beenleigh lepárlóban készül, amit 1884-ben alapítottak és napjainkban a Vok Beverages tulajdonában van. Ettől a lepárlótól vásárolt a francia Maison Ferrand független palackozó 2007-es lepárlású rumot és palackozta azt a Plantation Vintage sorozatában.
A Plantation rumok egyedi, kétszeres érlelési eljáráson mennek keresztül. Ennek során először a párlatok készítési helyén érlelik az italokat, rendszerint fiatal bourbonhordókban, majd Franciaországban a Ferrand birtokon, kisméretű hordókba áttöltve tovább pihentetik őket. Ezt a 18-19. században elterjedt érlelési technikát elevenítette fel Alexandre Gabriel. A párás, meleg klíma a gazdag, lédús aromákat alapozza meg, a francia hordós utóérlelés pedig eleganciát, kifinomultságot, kerekséget szolgáltat ezeknek a rumoknak.
Ez a rum az ausztráliai Beenleigh lepárlóban készül, amit 1884-ben alapítottak és napjainkban a Vok Beverages tulajdonában van. Ettől a lepárlótól vásárolt a francia Maison Ferrand független palackozó 2007-es lepárlású rumot és palackozta azt a Plantation Vintage sorozatában.
A Plantation rumok egyedi, kétszeres érlelési eljáráson mennek keresztül. Ennek során először a párlatok készítési helyén érlelik az italokat, rendszerint fiatal bourbonhordókban, majd Franciaországban a Ferrand birtokon, kisméretű hordókba áttöltve tovább pihentetik őket. Ezt a 18-19. században elterjedt érlelési technikát elevenítette fel Alexandre Gabriel. A párás, meleg klíma a gazdag, lédús aromákat alapozza meg, a francia hordós utóérlelés pedig eleganciát, kifinomultságot, kerekséget szolgáltat ezeknek a rumoknak.