A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Plantation 2007 Australia rum (0,7L / 49,3%)

25 990 Ft

Plantation 2007 Australia rum (0,7L / 49,3%)

NINCS KÉSZLETEN
Az ausztráliai Beenleigh lepárlóban készült 2007-es lepárlású rum.
Tovább olvasom

Plantation 2007 Australia rum (0,7L / 49,3%)

NINCS KÉSZLETEN

Webshop bruttó ár

25 990 Ft (66,35 EUR)
37 129 Ft/l

Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
27 790 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
49.3 %
Palackozó
MAISON FERRAND
Gyártó
BEENLEIGH ARTISAN DISTILLERY
Limitált
IGEN
Brand
Plantation
Italkategória
Rum
Régió
Ausztrália
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
49.3 %
Palackozó
MAISON FERRAND
Gyártó
BEENLEIGH ARTISAN DISTILLERY
Limitált
IGEN
Brand
Plantation
Italkategória
Rum
Régió
Ausztrália

Leírás

Ez a rum az ausztráliai Beenleigh lepárlóban készül, amit 1884-ben alapítottak és napjainkban a Vok Beverages tulajdonában van. Ettől a lepárlótól vásárolt a francia Maison Ferrand független palackozó 2007-es lepárlású rumot és palackozta azt a Plantation Vintage sorozatában.

A Plantation rumok egyedi, kétszeres érlelési eljáráson mennek keresztül. Ennek során először a párlatok készítési helyén érlelik az italokat, rendszerint fiatal bourbonhordókban, majd Franciaországban a Ferrand birtokon, kisméretű hordókba áttöltve tovább pihentetik őket. Ezt a 18-19. században elterjedt érlelési technikát elevenítette fel Alexandre Gabriel. A párás, meleg klíma a gazdag, lédús aromákat alapozza meg, a francia hordós utóérlelés pedig eleganciát, kifinomultságot, kerekséget szolgáltat ezeknek a rumoknak.

Ez a rum az ausztráliai Beenleigh lepárlóban készül, amit 1884-ben alapítottak és napjainkban a Vok Beverages tulajdonában van. Ettől a lepárlótól vásárolt a francia Maison Ferrand független palackozó 2007-es lepárlású rumot és palackozta azt a Plantation Vintage sorozatában.

A Plantation rumok egyedi, kétszeres érlelési eljáráson mennek keresztül. Ennek során először a párlatok készítési helyén érlelik az italokat, rendszerint fiatal bourbonhordókban, majd Franciaországban a Ferrand birtokon, kisméretű hordókba áttöltve tovább pihentetik őket. Ezt a 18-19. században elterjedt érlelési technikát elevenítette fel Alexandre Gabriel. A párás, meleg klíma a gazdag, lédús aromákat alapozza meg, a francia hordós utóérlelés pedig eleganciát, kifinomultságot, kerekséget szolgáltat ezeknek a rumoknak.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.