A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Boulard Grand Solage calvados (0,05L / 40%)

2 190 Ft

Boulard Grand Solage calvados (0,05L / 40%)

RAKTÁRON: több mint 5 db
Kiváló minőségű valódi almapárlat Franciaországból.
Tovább olvasom

Boulard Grand Solage calvados (0,05L / 40%)

RAKTÁRON: több mint 5 db

Webshop bruttó ár

2 190 Ft (5,75 EUR)
43 801 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
2 290 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Érlelési idő
2 év
Ürtartalom
0.05 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
BOULARD
Gyártó
BOULARD
Brand
Boulard
Italkategória
Calvados
Régió
Franciaország
Érlelési idő
2 év
Ürtartalom
0.05 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
BOULARD
Gyártó
BOULARD
Brand
Boulard
Italkategória
Calvados
Régió
Franciaország

Leírás

A Boulard Calvados kiváló minőségű valódi almapárlat, amely 120 féle válogatott alma felhasználásával készül. A Normandia szívében található, híres Pays d'Auge régió gyümölcsöseiből származó zamatos almákból kétszeres lepárlással nyerik az üvegbe kerülő nemes párlatot, amelyet aztán tölgyfahordókban 3-tól 5 évig pihenni hagynak. Fogyasztása tisztán, szobahőmérsékleten, vagy long drinkként tonikkal ajánlott.

A leghíresebb almából készült szeszesital a franciák gyártotta Calvados, amely nagyon jót tesz a túlterhelt gyomornak, és néhány cseppje csodálatos ízeket bont ki a feketekávéból. A Calvados tulajdonképpen nem pálinka, hanem alma-brandy, mert almabor lepárlásával készül és nem az összezúzott gyümölcsöt erjesztik meg.

A Boulard Calvados kiváló minőségű valódi almapárlat, amely 120 féle válogatott alma felhasználásával készül. A Normandia szívében található, híres Pays d'Auge régió gyümölcsöseiből származó zamatos almákból kétszeres lepárlással nyerik az üvegbe kerülő nemes párlatot, amelyet aztán tölgyfahordókban 3-tól 5 évig pihenni hagynak. Fogyasztása tisztán, szobahőmérsékleten, vagy long drinkként tonikkal ajánlott.

A leghíresebb almából készült szeszesital a franciák gyártotta Calvados, amely nagyon jót tesz a túlterhelt gyomornak, és néhány cseppje csodálatos ízeket bont ki a feketekávéból. A Calvados tulajdonképpen nem pálinka, hanem alma-brandy, mert almabor lepárlásával készül és nem az összezúzott gyümölcsöt erjesztik meg.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.