Philip Zollner lepárlómester és csapata több éjszakai műszakot töltött a whisky tökéletesítésével, amihez kizárólag helyi alapanyagokat használtak fel. A bajor Urkorn rozs különlegesen enyhe ízt kölcsönöz a whiskynek, ezt egészítették ki a megfelelő arányban finom árpamalátával - és búzával. A lepárlást hagyományos pot still lepárlóüstben végzik kis adagokban, majd minimum három évig érlelik a párlatot a friss hegyi levegővel átjárt tárházakban. Legvégül a Schliersee-t körülvevő hegyekben csordogáló tiszta forrásvízzel hígítják az italt a kívánt alkoholfokra.
Hatalmas csúcsok, kiterjedt fenyőerdők és kristálytiszta patakok, amelyek érintetlen hegyi tavakba folynak: itt, a bajországi Schliersee-n található a Slyrs whisky otthona. Egyedülálló természeti kincseik a végső ital minden egyes cseppjében megtalálhatóak. A sokféleségében, minőségében és karakterében egyedülálló whisky ma már világszerte csábítja az ínyenceket.
Philip Zollner lepárlómester és csapata több éjszakai műszakot töltött a whisky tökéletesítésével, amihez kizárólag helyi alapanyagokat használtak fel. A bajor Urkorn rozs különlegesen enyhe ízt kölcsönöz a whiskynek, ezt egészítették ki a megfelelő arányban finom árpamalátával - és búzával. A lepárlást hagyományos pot still lepárlóüstben végzik kis adagokban, majd minimum három évig érlelik a párlatot a friss hegyi levegővel átjárt tárházakban. Legvégül a Schliersee-t körülvevő hegyekben csordogáló tiszta forrásvízzel hígítják az italt a kívánt alkoholfokra.
Hatalmas csúcsok, kiterjedt fenyőerdők és kristálytiszta patakok, amelyek érintetlen hegyi tavakba folynak: itt, a bajországi Schliersee-n található a Slyrs whisky otthona. Egyedülálló természeti kincseik a végső ital minden egyes cseppjében megtalálhatóak. A sokféleségében, minőségében és karakterében egyedülálló whisky ma már világszerte csábítja az ínyenceket.