A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Cotswolds Krémlikőr (0,7L / 17%)

RAKTÁRON
12 990 Ft

Cotswolds Krémlikőr (0,7L / 17%)

RAKTÁRON: több mint 5 db
Ennek a krémlikőrnek az alapja a Cotswolds árpamalátából készülő, nem érlelt párlata, amelyet friss tejszínnel kevernek.
Tovább olvasom

Cotswolds Krémlikőr (0,7L / 17%)

RAKTÁRON: több mint 5 db

Webshop bruttó ár

12 990 Ft (35,16 EUR)
18 558 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
13 790 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
17 %
Palackozó
COTSWOLDS
Íz
Meglepően könnyű és bársonyos. A tejszín ínycsiklandó vaníliával párosul, valamint tejkaramellás jegyekkel. Erejét, lelkét az árpamaláta-párlat adja.
Gyártó
TIPPERARY
Brand
Costwolds
Italkategória
Likőr
Régió
Anglia
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
17 %
Palackozó
COTSWOLDS
Íz
Meglepően könnyű és bársonyos. A tejszín ínycsiklandó vaníliával párosul, valamint tejkaramellás jegyekkel. Erejét, lelkét az árpamaláta-párlat adja.
Gyártó
TIPPERARY
Brand
Costwolds
Italkategória
Likőr
Régió
Anglia

Leírás

Mivel a kis angliai főzde még nem alkalmas arra, hogy krémlikőrt készítsenek épületeiben, ezért a világ legjobb minőségű krémlikőrjeiről híres Tipperary (Írország) gyártóval kooperáltak. A Cotswolds single malt párlata, illetve a kiváló ír tejszín nagyon jól harmonizál egymással. Ez az ital egy egészen egyedi krémlikőr-élményt tartogat.

Az angliai Cotswolds Distillery arra tett fel mindent, hogy megalkuvásmentesen a lehető legjobb minőségű whiskyt (példaképük az északi "szomszéd", Skócia) és gint állítsa elő.

A whiskyhez kizárólag helyi árpát használnak, amelyet hagyományos módon malátáznak (kézzel forgatják a beáztatott, csíráztatott árpát). Az árpamalátát tőzeg nélkül szárítják, így a végső ital füstmentes, kerek, gyümölcsösen gazdag, könnyen iható lesz. A lepárló felépítésében és elindításában olyan ismert szakemberek segítettek, mint Harry Cockburn (a Bowmore korábbi igazgatója) és Dr. Jim Swan, akit az "Einstein of whisky" névvel is szoktak illetni, mert annyi mindent tud a lepárlásról és érlelésről.

Mivel a kis angliai főzde még nem alkalmas arra, hogy krémlikőrt készítsenek épületeiben, ezért a világ legjobb minőségű krémlikőrjeiről híres Tipperary (Írország) gyártóval kooperáltak. A Cotswolds single malt párlata, illetve a kiváló ír tejszín nagyon jól harmonizál egymással. Ez az ital egy egészen egyedi krémlikőr-élményt tartogat.

Az angliai Cotswolds Distillery arra tett fel mindent, hogy megalkuvásmentesen a lehető legjobb minőségű whiskyt (példaképük az északi "szomszéd", Skócia) és gint állítsa elő.

A whiskyhez kizárólag helyi árpát használnak, amelyet hagyományos módon malátáznak (kézzel forgatják a beáztatott, csíráztatott árpát). Az árpamalátát tőzeg nélkül szárítják, így a végső ital füstmentes, kerek, gyümölcsösen gazdag, könnyen iható lesz. A lepárló felépítésében és elindításában olyan ismert szakemberek segítettek, mint Harry Cockburn (a Bowmore korábbi igazgatója) és Dr. Jim Swan, akit az "Einstein of whisky" névvel is szoktak illetni, mert annyi mindent tud a lepárlásról és érlelésről.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.