"Boraimat saját magam, egyedül készítem. Így kezdtem el borászkodni és valahogy így is maradt az elmúlt közel két évtized alatt: egyedül dolgozom a saját borászatomban, minden felelősséget teljes mértékben én vállalok a termékeimért.Ez kizárja a borászatom növekedését, megrajzolja a kereteim, de én így érzem jól magam.Nem sokat szeretek készíteni, hanem jót.Boraim nem gombnyomásra készülnek. Inkább sok fizikai munkával, egyszerű eszközökkel. A préseléshez rendelkezésemre áll négy, százévesforma "Röck" kosaras prés, a fejtéshez vödrök, néhány szivattyú, hordók, saválló tartályok. Nem ez a lényeg.A lényeg a boraim ízében van. Saját stílust keresek. Megszemélyesített borokat. Amelyek elmesélik, hogy valaki készítette őket.Pontosan az, akinek ott a neve a cimkén."
"Boraimat saját magam, egyedül készítem. Így kezdtem el borászkodni és valahogy így is maradt az elmúlt közel két évtized alatt: egyedül dolgozom a saját borászatomban, minden felelősséget teljes mértékben én vállalok a termékeimért.Ez kizárja a borászatom növekedését, megrajzolja a kereteim, de én így érzem jól magam.Nem sokat szeretek készíteni, hanem jót.Boraim nem gombnyomásra készülnek. Inkább sok fizikai munkával, egyszerű eszközökkel. A préseléshez rendelkezésemre áll négy, százévesforma "Röck" kosaras prés, a fejtéshez vödrök, néhány szivattyú, hordók, saválló tartályok. Nem ez a lényeg.A lényeg a boraim ízében van. Saját stílust keresek. Megszemélyesített borokat. Amelyek elmesélik, hogy valaki készítette őket.Pontosan az, akinek ott a neve a cimkén."