A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

NAG Föld és Ég Kékfrankos 2018 (0,75L)

3 290 Ft

NAG Föld és Ég Kékfrankos 2018 (0,75L)

RAKTÁRON: 3 db
Az NAG borbirtok egy egszemélyes vállalkozás, amely kis mennyiségben készít egyedi stílusú borokat. Savhangsúlyos mátrai vörösbor.
Tovább olvasom

NAG Föld és Ég Kékfrankos 2018 (0,75L)

RAKTÁRON: 3 db

Webshop bruttó ár

3 290 Ft (8,64 EUR)
4 387 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
3 390 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.75 l
Alkoholtartalom
14.5 %
Palackozó
N.A.G. BORMŰVEK
Gyártó
N.A.G. BORMŰVEK
Brand
N.A.G.
Italkategória
Bor
Régió
Magyarország
Szín
Vörös
Jelleg
Száraz
Ürtartalom
0.75 l
Alkoholtartalom
14.5 %
Palackozó
N.A.G. BORMŰVEK
Gyártó
N.A.G. BORMŰVEK
Brand
N.A.G.
Italkategória
Bor
Régió
Magyarország
Szín
Vörös
Jelleg
Száraz

Leírás

"Boraimat saját magam, egyedül készítem. Így kezdtem el borászkodni és valahogy így is maradt az elmúlt közel két évtized alatt: egyedül dolgozom a saját borászatomban, minden felelősséget teljes mértékben én vállalok a termékeimért.  Ez kizárja a borászatom növekedését, megrajzolja a kereteim, de én így érzem jól magam.  Nem sokat szeretek készíteni, hanem jót.  Boraim nem gombnyomásra készülnek. Inkább sok fizikai munkával, egyszerű eszközökkel. A préseléshez rendelkezésemre áll négy, százévesforma "Röck" kosaras prés, a fejtéshez vödrök, néhány szivattyú, hordók, saválló tartályok. Nem ez a lényeg.  A lényeg a boraim ízében van. Saját stílust keresek. Megszemélyesített borokat. Amelyek elmesélik, hogy valaki készítette őket.  Pontosan az, akinek ott a neve a cimkén."

"Boraimat saját magam, egyedül készítem. Így kezdtem el borászkodni és valahogy így is maradt az elmúlt közel két évtized alatt: egyedül dolgozom a saját borászatomban, minden felelősséget teljes mértékben én vállalok a termékeimért.  Ez kizárja a borászatom növekedését, megrajzolja a kereteim, de én így érzem jól magam.  Nem sokat szeretek készíteni, hanem jót.  Boraim nem gombnyomásra készülnek. Inkább sok fizikai munkával, egyszerű eszközökkel. A préseléshez rendelkezésemre áll négy, százévesforma "Röck" kosaras prés, a fejtéshez vödrök, néhány szivattyú, hordók, saválló tartályok. Nem ez a lényeg.  A lényeg a boraim ízében van. Saját stílust keresek. Megszemélyesített borokat. Amelyek elmesélik, hogy valaki készítette őket.  Pontosan az, akinek ott a neve a cimkén."0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.