Ingyenes szállítás

Calvados Christian Drouin 1986 (0,7 l, 42%)

NINCS KÉSZLETEN
74 990 Ft

Calvados Christian Drouin 1986 (0,7 l, 42%)

0 ÉRTÉKELÉS
NINCS KÉSZLETEN
Évjáratos Pays d'Auge Calvados az 1996-os évből. Érett, kerek, mégis üdítően friss.
Tovább olvasom

Calvados Christian Drouin 1986 (0,7 l, 42%)

0 ÉRTÉKELÉS
NINCS KÉSZLETEN

Online bruttó ár

74 990 Ft
107 129 Ft/l

Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gomb megnyomásával.

Bolti ár

GoodSpirit shopban
78 990 Ft
Házhoz szállítás: 3-5 munkanap
Személyes átvétel: 1-3 munkanap

Paraméterek

Lepárlás éve
1986  
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
42 %
Palackozó
CHRISTIAN DROUIN
Íz
Alapos levegőztetés után az ízlelés megerősíti a szaglószervi tapasztalatokat: gyümölcsös, ízletes, jól kiegyensúlyozott, hosszan tartó hatás.
Lecsengés
Az almás, gyümölcsös hatások sokáig kitartanak.
Gyártó
CHRISTIAN DROUIN
Brand
Christian Drouin
Italkategória
Calvados
Régió
Franciaország
Lepárlás éve
1986  
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
42 %
Palackozó
CHRISTIAN DROUIN
Íz
Lecsengés
Gyártó
CHRISTIAN DROUIN
Brand
Christian Drouin
Italkategória
Calvados
Régió
Franciaország

Leírás

Ezt a calvadost is, hagyományos módon, kétszeres lepárlással készítették, majd az érlelés utolsó évében Muscat de Rivesaltes hordóba (francia erősített bor) rakták. Így nyerte el nagyszerű harmóniáját, érett mégis friss jegyeit, amelyet sok szakértő is igen nagyra értékelt:

****/Highly Recommended – Spirit Journal December 2009 (USA)
95/100. Dina Viner, Dec. 2008, Mikael Christiansson (Sweden)
Silver Medal, Brussels World Contest 2006 (Belgium)
Silver Medal, I.W.S.C. London 2006 (UK)

 

A Drouin család egészen egyedülálló évjáratos sorozattal bír, amelyben különleges minőségű, számos díjat elnyert darabok vannak, egészen az 1939-es (!) esztendőtől.

Mivel Christian Drouin a 60-as években fogott bele a calvados készítésbe, ezért a korosabb italok még nem a Drouin család keze alatt lettek lepárolva. Számos közülük (A.O.C. jelzéssel a címkén) akkor lett felvásárolva, amikor a híres termelők birtokai még nem rendeződtek besorolt calvados régiókra (Pays d’Auge, Domfrontais stb.), hanem szétszórva voltak megtalálhatók.

Az évjárat nem a szüret, hanem a lepárlás évét jelöli, amely rend szerint a szüretet követő év elején történik, a címkén pedig a palackozás dátuma is feltüntetésre kerül.

Ezt a calvadost is, hagyományos módon, kétszeres lepárlással készítették, majd az érlelés utolsó évében Muscat de Rivesaltes hordóba (francia erősített bor) rakták. Így nyerte el nagyszerű harmóniáját, érett mégis friss jegyeit, amelyet sok szakértő is igen nagyra értékelt:

****/Highly Recommended – Spirit Journal December 2009 (USA)
95/100. Dina Viner, Dec. 2008, Mikael Christiansson (Sweden)
Silver Medal, Brussels World Contest 2006 (Belgium)
Silver Medal, I.W.S.C. London 2006 (UK)

 

A Drouin család egészen egyedülálló évjáratos sorozattal bír, amelyben különleges minőségű, számos díjat elnyert darabok vannak, egészen az 1939-es (!) esztendőtől.

Mivel Christian Drouin a 60-as években fogott bele a calvados készítésbe, ezért a korosabb italok még nem a Drouin család keze alatt lettek lepárolva. Számos közülük (A.O.C. jelzéssel a címkén) akkor lett felvásárolva, amikor a híres termelők birtokai még nem rendeződtek besorolt calvados régiókra (Pays d’Auge, Domfrontais stb.), hanem szétszórva voltak megtalálhatók.

Az évjárat nem a szüret, hanem a lepárlás évét jelöli, amely rend szerint a szüretet követő év elején történik, a címkén pedig a palackozás dátuma is feltüntetésre kerül.

Mutass többet
0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.