Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva
A Milano Whisky Festival aranyérmese ez a 4 évig Tokaji boros hordóban finiselt Tobermory. A first fill Tokaji szintén el tudja nyomni a párlatot, de vajon ez a second fill hordó tudott valamit alakítani a kakateres Tobermoryn? Noha korosabb, de a whisky hű maradt önmagához: az olajos, földes és vegetális jegyek itt is tetten érhetőek, de a gyümölcsösség is megjelenik, amely szépen harmonizál az eredeti karakterekkel. Koros Tobermory ízvilága plusz gyümölcsösséggel, mézze kiegészítve. Remek párosítás egy desszerthez vagy egy jó szivarhoz, de a bátrabbak kéksajttal is kipróbálhatják.
A Wilson & Morgan nevének hangzása ellenére egy olasz független palackozó. Az "olasz út Skócia legjobb whiskyjeihez" - elmondásuk szerint. Az 1992-ben alakult cég csak a legjobb hordókat palackozza le, általában a 10-30 év közötti érlelési időből, nem ritkán áttéve még a maltot valamilyen más hordóba, utóérlelésre. A cég alapítója, az olasz Fabio Rossi régi kereskedőcsalád sarja, aki továbbvitte nagyapja és apja bor-, és whiskykereskedő örökségét és elhozta a legjobb skót single maltokat az olasz és nemzetközi közönségnek. Jelmondata, "Bízz az ízlelésedben és az ösztönödben" minden bizonnyal jól jön akkor is, amikor saját maga választja ki a lepalackozni kívánt hordókat a lepárlókban, garantálva ezzel a legjobb minőséget.
A Milano Whisky Festival aranyérmese ez a 4 évig Tokaji boros hordóban finiselt Tobermory. A first fill Tokaji szintén el tudja nyomni a párlatot, de vajon ez a second fill hordó tudott valamit alakítani a kakateres Tobermoryn? Noha korosabb, de a whisky hű maradt önmagához: az olajos, földes és vegetális jegyek itt is tetten érhetőek, de a gyümölcsösség is megjelenik, amely szépen harmonizál az eredeti karakterekkel. Koros Tobermory ízvilága plusz gyümölcsösséggel, mézze kiegészítve. Remek párosítás egy desszerthez vagy egy jó szivarhoz, de a bátrabbak kéksajttal is kipróbálhatják.
A Wilson & Morgan nevének hangzása ellenére egy olasz független palackozó. Az "olasz út Skócia legjobb whiskyjeihez" - elmondásuk szerint. Az 1992-ben alakult cég csak a legjobb hordókat palackozza le, általában a 10-30 év közötti érlelési időből, nem ritkán áttéve még a maltot valamilyen más hordóba, utóérlelésre. A cég alapítója, az olasz Fabio Rossi régi kereskedőcsalád sarja, aki továbbvitte nagyapja és apja bor-, és whiskykereskedő örökségét és elhozta a legjobb skót single maltokat az olasz és nemzetközi közönségnek. Jelmondata, "Bízz az ízlelésedben és az ösztönödben" minden bizonnyal jól jön akkor is, amikor saját maga választja ki a lepalackozni kívánt hordókat a lepárlókban, garantálva ezzel a legjobb minőséget.