Zacapa Centenario No.23 rum (0,7L / 40%)

25 590 Ft

Zacapa Centenario No.23 rum (0,7L / 40%)

RAKTÁRON: több mint 5 db
2300 méterrel a tengerszint felett érlelik tökéletesre ezt az egész világon igen elismert rumot.
Tovább olvasom

Zacapa Centenario No.23 rum (0,7L / 40%)

RAKTÁRON: több mint 5 db

Webshop bruttó ár

25 590 Ft
36 558 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
27 290 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
DIAGEO
Illat
Sárgabarack, citrusok, vanília, kókusz és bourbon.
Íz
Gazdag és telt fűszeres csokoládéval és kellemes tanninos hatásokkal.
Lecsengés
Nagyon hosszú, tiszta és gazdag likőrszerű sűrűséggel.
Gyártó
INDUSTRIAS LICORERAS DE GUATEMALA
Italkategória
Rum
Régió
Guatemala
Brand
Zacapa
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
DIAGEO
Illat
Sárgabarack, citrusok, vanília, kókusz és bourbon.
Íz
Gazdag és telt fűszeres csokoládéval és kellemes tanninos hatásokkal.
Lecsengés
Nagyon hosszú, tiszta és gazdag likőrszerű sűrűséggel.
Gyártó
INDUSTRIAS LICORERAS DE GUATEMALA
Italkategória
Rum
Régió
Guatemala
Brand
Zacapa

Leírás

A lepárló 1976-ban jött létre, neve a Guatemala keleti részén található Zacapa város 100 éves fennállása előtt tiszteleg. Az itt készülő rumot egyszer passzírozott, sűrített cukornád léből (ún. cukornád mézből) készítik, amely eljárás jóval ritkább, mint a széles körben alkalmazott melasz alapú rumkészítés. A párlatok érlelése is a rumok között egészen egyedi eljárással történik, ugyanis a Spanyolországban készülő sherry, solera nevű érlelési metódusát alkalmazzák, melynek lényege, hogy a tölgyfahordókat hatalmas raktárakban egymásra pakolva tárolják és mindig a legalsó sorban lévő hordó tartalmát palackozzák a fölötte lévőből pótolva azt, így haladva egészen a legfelső hordóig. Ezáltal állandó ízt és minőséget tudnak garantálni.

Az előállítási folyamat fent említett különlegességei és természetesen Lorena Vazquez keverőmester szakértelme is nagyban hozzájárul a Ron Zacapa sikereihez. A Zacapa rumjai számtalan nemzetközi elismerést és díjat nyertek már, többek között a Zacapa volt első, aki bekerült a Nemzetközi Rum Fesztivál Híresek Csarnokába, a Chicagóban székelő Beverage Testing Institute pedig 95 feletti pontokkal jutalmazta.
A lepárló 1976-ban jött létre, neve a Guatemala keleti részén található Zacapa város 100 éves fennállása előtt tiszteleg. Az itt készülő rumot egyszer passzírozott, sűrített cukornád léből (ún. cukornád mézből) készítik, amely eljárás jóval ritkább, mint a széles körben alkalmazott melasz alapú rumkészítés. A párlatok érlelése is a rumok között egészen egyedi eljárással történik, ugyanis a Spanyolországban készülő sherry, solera nevű érlelési metódusát alkalmazzák, melynek lényege, hogy a tölgyfahordókat hatalmas raktárakban egymásra pakolva tárolják és mindig a legalsó sorban lévő hordó tartalmát palackozzák a fölötte lévőből pótolva azt, így haladva egészen a legfelső hordóig. Ezáltal állandó ízt és minőséget tudnak garantálni.

Az előállítási folyamat fent említett különlegességei és természetesen Lorena Vazquez keverőmester szakértelme is nagyban hozzájárul a Ron Zacapa sikereihez. A Zacapa rumjai számtalan nemzetközi elismerést és díjat nyertek már, többek között a Zacapa volt első, aki bekerült a Nemzetközi Rum Fesztivál Híresek Csarnokába, a Chicagóban székelő Beverage Testing Institute pedig 95 feletti pontokkal jutalmazta.


0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.