15 évig válogatott tölgyfahordókban érlelt, rendkívül komplex kubai rum különlegesség. Izgalmasan összetett aromavilágát a fűszeres, melaszos édes, és a vanília illatok alatt felbukkannak a kellemes tölgyes zamatok töltik meg. Ízében krémes karamell, harsány vaníliás és szilvás jegyek, szolid narancs és kávés zamatokkal randevúznak.
A Legendario Rum 1964-ben jelent meg először az üzletek polcain, ám az igazi áttörésre egészen 1976-ig kellett várni, amikor megszületett a döntés, hogy a minőség jegyében csak és kizárólag Bocoy-ban lehet Legendario rumot gyártani. Készítését egy nagyszerű rummester, Juan Beatón kezébe adták, aki elkészítette a Karib- térség egyik legkáprázatosabb rumját.
A Legendario erjesztése a rumkészítési örökség jegyében dupla fenekű tartályokban történik, a szűréshez pedig szilíciumhomokot és aktív szenet is használnak. A cukornádlé érleléséhez amerikai tölgyfahordót használnak.
15 évig válogatott tölgyfahordókban érlelt, rendkívül komplex kubai rum különlegesség. Izgalmasan összetett aromavilágát a fűszeres, melaszos édes, és a vanília illatok alatt felbukkannak a kellemes tölgyes zamatok töltik meg. Ízében krémes karamell, harsány vaníliás és szilvás jegyek, szolid narancs és kávés zamatokkal randevúznak.
A Legendario Rum 1964-ben jelent meg először az üzletek polcain, ám az igazi áttörésre egészen 1976-ig kellett várni, amikor megszületett a döntés, hogy a minőség jegyében csak és kizárólag Bocoy-ban lehet Legendario rumot gyártani. Készítését egy nagyszerű rummester, Juan Beatón kezébe adták, aki elkészítette a Karib- térség egyik legkáprázatosabb rumját.
A Legendario erjesztése a rumkészítési örökség jegyében dupla fenekű tartályokban történik, a szűréshez pedig szilíciumhomokot és aktív szenet is használnak. A cukornádlé érleléséhez amerikai tölgyfahordót használnak.