A vermouth-ok új dimenziója. 1 évig érlelt Mancino vermouth, azoknak, akik szomjazzák a minőséget.
A vermouth-ról általában valami "édes lötty" jut legtöbbünk eszébe. Pedig a silányabb minőségű vermouth-ok mellett ma már egyre több kiváló minőségű, a hagyományos készítési eljárásokat maximálisan betartó termék is megjelenik. A Mancino kétség kívül ezen márkák közé tartozik. A jó vermouth alapja ugyanis a jó minőségű bor, amelyet aztán borpárlattal erősítenek, fűszerekkel, növényekkel ízesítenek, és esetleg hordóban érlelik. Vermouth-ot lehet nagy üzemi méretben, és lehet odafigyelve is készíteni, mint ahogy a Mancino teszi. A Mancino tehát a vermout- készítés egy új dimenzióját képviseli.
Tedd félre az előítéletidet, adj esélyt a Mancino-nak!
A Mancino vermouth-okat a világhírű bártender, Giancarlo Mancino alkotta meg. Megelégelte ugyanis, hogy oly sokan tekintenek lekicsinylően erre az italfajtára. Receptjét úgy alkotta meg, hogy önmagában fogyasztva is különleges élményt nyújtson (ne árasszon el mindent az édes íz), de koktélalapanyagként is sokkal többet tegyen hozzá a végső italhoz.
Ha kíváncsi vagy a pontos készítési eljárásra, kattints IDE!
A Veccio alapja a Mancino Rosso Amaranto, amelyet aztán 1 évig tölgyfahordóban érlelnek. Az első hordóban érlelt édes olasz vermouth! A tölgyfahordós kezelés szépen kiemeli a vermouth édeskés, fűszeres jellegét.
A vermouth-ról általában valami "édes lötty" jut legtöbbünk eszébe. Pedig a silányabb minőségű vermouth-ok mellett ma már egyre több kiváló minőségű, a hagyományos készítési eljárásokat maximálisan betartó termék is megjelenik. A Mancino kétség kívül ezen márkák közé tartozik. A jó vermouth alapja ugyanis a jó minőségű bor, amelyet aztán borpárlattal erősítenek, fűszerekkel, növényekkel ízesítenek, és esetleg hordóban érlelik. Vermouth-ot lehet nagy üzemi méretben, és lehet odafigyelve is készíteni, mint ahogy a Mancino teszi. A Mancino tehát a vermout- készítés egy új dimenzióját képviseli.
Tedd félre az előítéletidet, adj esélyt a Mancino-nak!
A Mancino vermouth-okat a világhírű bártender, Giancarlo Mancino alkotta meg. Megelégelte ugyanis, hogy oly sokan tekintenek lekicsinylően erre az italfajtára. Receptjét úgy alkotta meg, hogy önmagában fogyasztva is különleges élményt nyújtson (ne árasszon el mindent az édes íz), de koktélalapanyagként is sokkal többet tegyen hozzá a végső italhoz.
Ha kíváncsi vagy a pontos készítési eljárásra, kattints IDE!
A Veccio alapja a Mancino Rosso Amaranto, amelyet aztán 1 évig tölgyfahordóban érlelnek. Az első hordóban érlelt édes olasz vermouth! A tölgyfahordós kezelés szépen kiemeli a vermouth édeskés, fűszeres jellegét.