A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Mancino Vecchio vermouth (0,75L / 16%)

RAKTÁRON
24 990 Ft

Mancino Vecchio vermouth (0,75L / 16%)

RAKTÁRON: 2 db

A vermouth-ok új dimenziója. 1 évig érlelt Mancino vermouth, azoknak, akik szomjazzák a minőséget.

Tovább olvasom

Mancino Vecchio vermouth (0,75L / 16%)

RAKTÁRON: 2 db

Webshop bruttó ár

24 990 Ft (67,65 EUR)
33 321 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
26 690 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.75 l
Alkoholtartalom
16 %
Palackozó
MANCINO VERMOUTH
Gyártó
MANCINO VERMOUTH
Brand
Mancino Vermouth
Italkategória
Vermouth, Aperitif
Régió
Olaszország
Ürtartalom
0.75 l
Alkoholtartalom
16 %
Palackozó
MANCINO VERMOUTH
Gyártó
MANCINO VERMOUTH
Brand
Mancino Vermouth
Italkategória
Vermouth, Aperitif
Régió
Olaszország

Leírás

A vermouth-ról általában valami "édes lötty" jut legtöbbünk eszébe. Pedig a silányabb minőségű vermouth-ok mellett ma már egyre több kiváló minőségű, a hagyományos készítési eljárásokat maximálisan betartó termék is megjelenik. A Mancino kétség kívül ezen márkák közé tartozik. A jó vermouth alapja ugyanis a jó minőségű bor, amelyet aztán borpárlattal erősítenek, fűszerekkel, növényekkel ízesítenek, és esetleg hordóban érlelik. Vermouth-ot lehet nagy üzemi méretben, és lehet odafigyelve is készíteni, mint ahogy a Mancino teszi. A Mancino tehát a vermout- készítés egy új dimenzióját képviseli.

Tedd félre az előítéletidet, adj esélyt a Mancino-nak!

A Mancino vermouth-okat a világhírű bártender, Giancarlo Mancino alkotta meg. Megelégelte ugyanis, hogy oly sokan tekintenek lekicsinylően erre az italfajtára. Receptjét úgy alkotta meg, hogy önmagában fogyasztva is különleges élményt nyújtson (ne árasszon el mindent az édes íz), de koktélalapanyagként is sokkal többet tegyen hozzá a végső italhoz.

Ha kíváncsi vagy a pontos készítési eljárásra, kattints IDE!
 

A Veccio alapja a Mancino Rosso Amaranto, amelyet aztán 1 évig tölgyfahordóban érlelnek. Az első hordóban érlelt édes olasz vermouth! A tölgyfahordós kezelés szépen kiemeli a vermouth édeskés, fűszeres jellegét.

A vermouth-ról általában valami "édes lötty" jut legtöbbünk eszébe. Pedig a silányabb minőségű vermouth-ok mellett ma már egyre több kiváló minőségű, a hagyományos készítési eljárásokat maximálisan betartó termék is megjelenik. A Mancino kétség kívül ezen márkák közé tartozik. A jó vermouth alapja ugyanis a jó minőségű bor, amelyet aztán borpárlattal erősítenek, fűszerekkel, növényekkel ízesítenek, és esetleg hordóban érlelik. Vermouth-ot lehet nagy üzemi méretben, és lehet odafigyelve is készíteni, mint ahogy a Mancino teszi. A Mancino tehát a vermout- készítés egy új dimenzióját képviseli.

Tedd félre az előítéletidet, adj esélyt a Mancino-nak!

A Mancino vermouth-okat a világhírű bártender, Giancarlo Mancino alkotta meg. Megelégelte ugyanis, hogy oly sokan tekintenek lekicsinylően erre az italfajtára. Receptjét úgy alkotta meg, hogy önmagában fogyasztva is különleges élményt nyújtson (ne árasszon el mindent az édes íz), de koktélalapanyagként is sokkal többet tegyen hozzá a végső italhoz.

Ha kíváncsi vagy a pontos készítési eljárásra, kattints IDE!
 

A Veccio alapja a Mancino Rosso Amaranto, amelyet aztán 1 évig tölgyfahordóban érlelnek. Az első hordóban érlelt édes olasz vermouth! A tölgyfahordós kezelés szépen kiemeli a vermouth édeskés, fűszeres jellegét.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.