A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Joseph Cartron Creme de Violette mini (0,03L / 20%)

1 390 Ft

Joseph Cartron Creme de Violette mini (0,03L / 20%)

RAKTÁRON: több mint 5 db
Kiváló minőségű, egyiptomi ibolya kivonatával ízesített likőrkülönlegesség. Egy kifejezetten nőies ital.
Tovább olvasom

Joseph Cartron Creme de Violette mini (0,03L / 20%)

RAKTÁRON: több mint 5 db

Webshop bruttó ár

1 390 Ft (3,58 EUR)
46 334 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
1 390 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.03 l
Alkoholtartalom
20 %
Palackozó
JOSEPH CARTRON
Gyártó
JOSEPH CARTRON
Brand
Joseph Cartron
Italkategória
Likőr
Régió
Franciaország
Ürtartalom
0.03 l
Alkoholtartalom
20 %
Palackozó
JOSEPH CARTRON
Gyártó
JOSEPH CARTRON
Brand
Joseph Cartron
Italkategória
Likőr
Régió
Franciaország

Leírás

A likőrspecialista Joseph Cartron Franciaország Burgundia tartományában (Nuits-Saint-Georges) működik, 1882 óta.

Az Egyiptomból importált ibolyából kivonják a legillatosabb részt, majd alkoholba áztatják. A szűrés után nagyon alacsony nyomáson párolják le, így koncentrálják még jobban az aromákat. Ehhez a párlathoz további tiszta szeszt adnak. A cukrot nagyon lassan adagolják az italhoz, így a végső likőrben egészen eredeti módon tudnak megjelenni az ibolya virágos aromái.

"Eredetiségével és finomságával a Liqueur de Violette meglepetést fog okozni a bárok világában, és olyan múzsává válik, mint nagytestvére, a Liqueur de Sureau. Igazi csemege, amely gyermekkorom édességeinek virágos, porszerű és nagyon enyhén cukros illatát idézi elő. Frissessége és puhasága folytán kifinomult és nagyon virágos koktélokat alkothatunk belőle. "- állítja Judith Cartron, a Joseph Cartron elnöke.

A likőrspecialista Joseph Cartron Franciaország Burgundia tartományában (Nuits-Saint-Georges) működik, 1882 óta.

Az Egyiptomból importált ibolyából kivonják a legillatosabb részt, majd alkoholba áztatják. A szűrés után nagyon alacsony nyomáson párolják le, így koncentrálják még jobban az aromákat. Ehhez a párlathoz további tiszta szeszt adnak. A cukrot nagyon lassan adagolják az italhoz, így a végső likőrben egészen eredeti módon tudnak megjelenni az ibolya virágos aromái.

"Eredetiségével és finomságával a Liqueur de Violette meglepetést fog okozni a bárok világában, és olyan múzsává válik, mint nagytestvére, a Liqueur de Sureau. Igazi csemege, amely gyermekkorom édességeinek virágos, porszerű és nagyon enyhén cukros illatát idézi elő. Frissessége és puhasága folytán kifinomult és nagyon virágos koktélokat alkothatunk belőle. "- állítja Judith Cartron, a Joseph Cartron elnöke.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.