Gin Caorunn mini (0,05 l, 41,8%)

RAKTÁRON
1 790 Ft

Gin Caorunn mini (0,05 l, 41,8%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: több mint 5 db

Kézműves, kis mennyiségben gyártott skót gin, 11 féle növénnyel ízesítve.

Tovább olvasom

Gin Caorunn mini (0,05 l, 41,8%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: több mint 5 db

Online bruttó ár

1 790 Ft
35 801 Ft/l
db

Bolti ár

GoodSpirit shopban
1 890 Ft
Szállítás: 3-5 nap
Személyes átvétel: 1-3 nap

Paraméterek

Ürtartalom
0.05 l
Alkoholtartalom
41.8 %
Palackozó
INVERHOUSE
Illat
Friss, virágos, citrusok, enyhén fűszeres.
Íz
Tiszta, ropogós, édes, telt, kellemesen aromás.
Lecsengés
Pezsdítő, hosszan tartó, ropogós, enyhén száraz.
Gyártó
BALMENACH
Brand
Caorunn
Italkategória
Gin
Régió
Skócia
Jelleg
Virágos
Stílus Tipus
Dry Gin
Ürtartalom
0.05 l
Alkoholtartalom
41.8 %
Palackozó
INVERHOUSE
Illat
Friss, virágos, citrusok, enyhén fűszeres.
Íz
Lecsengés
Gyártó
BALMENACH
Brand
Caorunn
Italkategória
Gin
Régió
Skócia
Jelleg
Virágos
Stílus Tipus
Dry Gin

Leírás

A Caorunn (ejtsd: ’ka-roon’) Gin nevét a vörösberkenye kelta megfelelőjéről kapta. Összesen 11 féle növényt használnak e kis mennyiségben gyártott gin ízesítésére. A hat hagyományos növényen – borókabogyó, koriandermag, narancshéj, citromhéj, angyalgyökér, kínai fahéj - kívül öt fajta, a keltáknál is ismert és hasznosított növénnyel ízesítik ezt a ropogós, frissítő, enyhén fűszeres ízvilágú gint.

A Balmenach malátawhisky-lepárlóban érlelik össze a gabonapárlatot a fűszerezésére használt növényekkel együtt, egy speciális - erre a célra készített - rézkamrában. A hanga, a mocsári mirtusz, a vörösberkenye, a gyermekláncfű, és a Coul Blush Apple nemesített kelta almafajta egyedi, erre a vidékre jellemző ízvilágot kölcsönöz ennek a nemes ginnek.

Magában fogyasztva is nagyon finom, koktélokban pedig elsőrangú alapanyag. IDE kattintva remek receptekre lelhetsz!

Válassz tonikot hozzá ITT! Vagy egy jó koktélos poharat!

A Caorunn (ejtsd: ’ka-roon’) Gin nevét a vörösberkenye kelta megfelelőjéről kapta. Összesen 11 féle növényt használnak e kis mennyiségben gyártott gin ízesítésére. A hat hagyományos növényen – borókabogyó, koriandermag, narancshéj, citromhéj, angyalgyökér, kínai fahéj - kívül öt fajta, a keltáknál is ismert és hasznosított növénnyel ízesítik ezt a ropogós, frissítő, enyhén fűszeres ízvilágú gint.

A Balmenach malátawhisky-lepárlóban érlelik össze a gabonapárlatot a fűszerezésére használt növényekkel együtt, egy speciális - erre a célra készített - rézkamrában. A hanga, a mocsári mirtusz, a vörösberkenye, a gyermekláncfű, és a Coul Blush Apple nemesített kelta almafajta egyedi, erre a vidékre jellemző ízvilágot kölcsönöz ennek a nemes ginnek.

Magában fogyasztva is nagyon finom, koktélokban pedig elsőrangú alapanyag. IDE kattintva remek receptekre lelhetsz!

Válassz tonikot hozzá ITT! Vagy egy jó koktélos poharat!

Mutass többet
0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.