Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezik a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban talál.

Menü

Yoichi Apple Brandy Wood Finish (0,7l, 47%)

A kedvelt Yoichi single malt almapárlatos hordóban utóérlelve
Elérhetőség: Több, mint 6 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Internetes ár:
64.990 Ft
darab

Leírás és Paraméterek

A japán whisky nagy hírnevet és elismertséget vívott ki magának szerte a világon. Ezen sikerekben pedig elévülhetetlen érdemeket szerzett Taketsuru Masataka úr, aki skóciai tanulmányai után visszatérve, előbb a Suntory cégnél kamatoztatta tudását, majd saját vállalkozásba fogott. Megalapította a Nikka-t, amelynek első nagy beruházása a gyönyörű Yoichi lepárló felépítése volt Hokkaido szigetén. A skót klímához nagyon hasonló éghajlati adottságokkal rendelkező érintetlen területen, nem messze a tengertől, a tőzeges Islay szigeti italok karakterére emlékeztető whiskyt készítenek.

A Nikka céget megalapító Taketsuru Masataka 2020-ban a kerek 100 éves házassági évfordulóját ünnepelhetné skót feleségével, Rita Cowannal. Ennek örömére, emlékére a Nikka mindkét lepárlójából, a Yoichiból és a Miyagikyoból is piacra dobtak egy-egy azonos finiselésű single malt whiskyt, limitált mennyiségben. A két azonos korú, de eltérő karakterű single malt az érési folyamat utolsó 6 hónapját olyan hordókban töltötte, melyben almapárlatot érleltek több, mint 28 éven keresztül. A Yoichi erőteljes és vastag íze így kicsit lágyabbá, gyümölcsösebbé vált. 6700 palack került forgalomba.

Palackozó NIKKA
Ürtartalom 0,7l
Régió Japán
Alkoholtartalom 47 % vol

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Youtube videók

Ezeket kóstoltad már?

Több, mint 6 db raktáron
23.990 Ft
34.271,49 Ft/l
Több, mint 6 db raktáron
12.490 Ft
17.842,77 Ft/l
Több, mint 6 db raktáron
18.990 Ft
27.128,65 Ft/l

Keresés

Fel a tetejére