Ajánlott helyek-serpa | Ajánlott helyek whisky-rajongóknak-serpa | AJÁNLOTT HELYEK

GoodSpirit Shop

A GoodSpirit Shop közel 10 éve, 2008-ban nyitotta meg kapuját, igaz, akkor még WhiskyShop néven, alig 100 méterre a mostani boltunktól.

Sokan örültek, amikor webáruházunk (www.whiskynet.hu) 2007-es indulása után 2008-ban budapesti szakboltunk is megnyílt. Így, ha valaki vásárlás előtt szeretné kezében tartani, „megtapogatni” a kiszemelt palackokat, az nyugodtan megteheti. Sőt a bolttal egy légtérben működő GoodSpirit Whisky & Cocktail Bárunkban vásárlás előtt tesztelheti is a kívánt italt.

Kezdetben „csupán” whisky(e)k alkották a bolt portfólióját, de hamar észrevettük, hogy a magyar közönség nyitott és fogékony egyéb minőségi párlatok megismerésére és fogyasztására is. Ezért „belevetettük” magunkat a világ párlatainak izgalmas világába, hogy kínálatunkat évről évre folyamatosan bővíthessük és újdonságokkal, páratlan palackozásokkal ismertethessük meg az egyre inkább értő magyar közönséget. Ma már a világ minden tájáról tartunk prémium párlatokat, exkluzív palackozásokat, így a hozzánk betérők több földrész párlatai között válogathatnak a GoodSpirit Shop polcairól.

Nálunk éppúgy megtalálhatod a távoli Orkney szigetéről származó whiskyt, mint a karibi rumot, a francia armagnac-ot vagy éppen calvadost.

Aki betér hozzánk a több mint 1000 féle whiskyt és számos egyéb párlatot felvonultató boltunkba, és kezébe vesz egy csodálatos formájú palackot, az érteni fogja, hogy egy ilyen látogatás miért is marad meghatározó élmény! Számunkra ez nem csupán munka, hanem szerelem és elkötelezettség.  Az, hogy jó úton járunk, az is bizonyítja, hogy törzsvásárlóink köre folyamatosan bővül, évről évre egyre többen nyitnak be hozzánk exkluzív és prémium párlatokat keresve. Büszkék vagyunk arra is, hogy 2017-ben elnyertük az Év Boltja elismerő címet is.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt Budapest belvárosában található szakboltunkba!

Cím: 1053 Budapest, Veres Pálné utca 7.

Nyitvatartás: Hétfő – Péntek 11:00-19:00, Szombat: 11:00-16:00.

(A bolti áraink jellemzően némileg magasabbak, mint az interneten látható árak, de az eltérés az akciós termékektől eltekintve maximum 7%.)

Gyere, nézz be hozzánk és mi bevezetünk a minőségi italok világába!

Nemcsak áruljuk, értünk is hozzá!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Cím:
1053 Budapest, Veres Pálné utca 7.

_________________________________________

Nyitvatartás:

Hétköznap:   11.00 – 19.00
Szombat: 11.00 - 16.00
Vasárnap : ZÁRVA
 

 

 

 

 


 

_________________________________________

Telefonszám: +36/1/267-1588 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
WhiskyShop
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TérképadatokTérképadatok ©2014 Google
Térképadatok
Térképadatok ©2014 Google
Térképadatok ©2014 Google
 
 
 
 
Térkép
Műhold