Termékek Menü
0

Fejléc hívjon minket

  • Hívjon
  • Minket!
  • +36 20 500 3722
  • H-P: 8:30 - 17:00 ig

Whisky Academy

 

Kedves Whiskyrajongó Barátaink!

Hogy mind többet tudjunk meg az "élet vizéről", Whisky Akadémia néven egy ismeretterjesztő sorozatot készítettünk. Bízunk benne, hogy mindenkinek tudunk újdonsággal szolgálni, és érdeklődve olvassa majd sorozatunkat.

Első alkalommal a whiskygyártás kezdetével, a malátázás folyamatával ismerkedünk meg.

 

 

Oktató sorozatunk előző részében megismerkedtünk a malátázás folyamatával és sok érdekes dolgot tudtunk meg az árpáról, tőzegről és a körülöttük zajló eseményekről. Ma folytatjuk utunkat a pohár felé és megismerkedünk a malátától az üstig tartó folyamatokkal.
 

 

Whisky Akadémiánk harmadik részéhez érkeztünk. Előző számunkban - ITT - az erjesztési folyamat végére értünk, és ma folytatjuk utunkat a lepárlási fázis megismerésével.

 


Kedves Whiskyrajongó Barátunk!

 

Előző számunkban betekintést nyertünk, a lepárlási fázisba, amelyet ITT  tekinthettek meg.
Oktató anyagunk mai részével elérkeztünk a whiskygyártás legidőigényesebb lépéséhez, az érleléshez.

 

 

 

Előző számunkban – ITT – a whiskygyártás legidőigényesebb lépésével, az érleléssel ismerkedtünk meg. Mai számunkkal elérkeztünk az utolsó felvonáshoz, a palackozáshoz.