Termékek Menü
0

Fejléc hívjon minket

  • Hívjon
  • Minket!
  • +36 20 500 3722
  • H-P: 8:30 - 17:00 ig

Whisky Academy

 

Kedves Whiskyrajongó Barátaink!

Hogy mind többet tudjunk meg az "élet vizéről", Whisky Akadémia néven egy ismeretterjesztő sorozatot készítettünk. Bízunk benne, hogy mindenkinek tudunk újdonsággal szolgálni, és érdeklődve olvassa majd sorozatunkat. Whisky Akadémia sorozatunk I. részében megismerjük, hogyan lesz az árpából maláta.

 

Oktató sorozatunk előző részében megismerkedtünk a malátázás folyamatával, és sok érdekes dolgot tudtunk meg az árpáról, tőzegről és a körülöttük zajló eseményekről. Ma folytatjuk utunkat a pohár felé, és megismerkedünk a malátától az üstig tartó folyamatokkal.
 

Whisky Akadémia sorozatunk harmadik részében a lepárlás fázisaival ismerkedünk meg.

 

 

Whisky Akadémia sorozatunk IV. részében az érlelés folyamatába nyerünk betekintést, amely a whiskygyártás legidőigényesebb része.

 

 

Whisky Akadémia sorozatunk V. részében  elérkeztünk az utolsó felvonáshoz, a palackozáshoz.