Hírek

Whisky Hírek (60) - InverHouse új termékek

Whisky Hírek A WhiskyNet internetes hírlevele V. évfolyam 60. szám 2011. JÚLIUS. A tartalomból: 1. Inverhouse: egy új beszállító - számtalan új termé

 

 

Kedves whisky rajongó barátunk!1. Inverhouse: egy új beszállító - számtalan új termék
ancnoc.gif balblair.gif old-pulteney.gif speyburn.gif
Partnerkapcsolataink szélesítése révén a WhiskyNet Kft a jövőben a skót InverHouse cég termékeinek is a hazai forgalmazója. A cég (többek között) négy felföldi whisky lepárló tulajdonosa is, aminek köszönhetően mostantól
a Balblair,
a Knockdhu (An Cnoc),

az Old Pulteney és

a Speyburn
lepárló termékei közül a lehető legszélesebb választékot tudjuk kínálni!
E mellett a cég blended (kevert) whiskyk készítésével is foglalkozik, így e téren is jelentősen bővült kínálatunk: az itthon még ismeretlennek számító, de kiváló minőségû és kedvező árú
Catto’s,

Hankey Banister és

MacArthur
kevert whiskyket több féle kiszerelésben ajánjuk a hétköznapokra, illetve a minőségi blended whiskyt keresők számára.

 

 

 

 

 2. Arran új termékek

Az Arran lepárló mindössze 16 éve mûködik, így Skócia egyik legfiatalabb független lepárlójának számít. Ennek ellenére máris világhírnévre tett szert és megállíthatatlanul ontja magából újabb és újabb, izgalmasabbnál izgalmasabb italait, melyek közül hazánkba is megérkeztek a legújabbak:

Arran Machrie Moor 2nd Edition
machrie_moor._1jpg.jpg
A lepárló első füstös whiskye, mely úgy tûnik, jól sikerült, mert már a  2. kiadás jelent meg belőle. Nevét a sziget nyugati partján fekvő, legendák övezte tőzeglápról kapta…

 

Icons of Arran No.3. – The Westie
icons_of_arran_1.jpgAz Icons of Arran sorozat a lepárló környezetét, jellegzetességeit hivatott bemutatni. A 3.kiadást a lepárlómester, James MacTaggart terrier kutyusa Ruaraidh (ejtsd Roo-ree) ihlette. Mindössze 6.000 üveg készült ebből a 12 éves, 22 féles olorosso sherry hordóból házasított italból.

Arran Malt Original
arran-original.jpg
Nonage Arran single malt whisky, az Arran tipikus jegyeivel. Ideális belépő a lepárló ízvilágának megismeréséhez, kiváló áron. 


3. Murray McDavid új termékek

Ha a Bruichladdich tulajdonában álló Murray McDavid független palackozó címkéjét látjuk egy üveg whiskyn, az garantáltan első osztályú italt jelent!

 

Glen Scotia 16 éves
glen_scotia_16_mmcd.jpg
Ez a 16 éves Speyside-i whisky először ex bourbonos, majd Chateau Climens-es boros hordóban érlelődött tökéletesre. Jim McEwan maga választotta ki egyedisége és sokszínûsége alapján a MMcD sorozatba.


Mortlach 14 éves
mortlach12yo2.jpg
A Mortlach az értő single malt rajongók által különösen kedvelt és keresett whisky, de az sem mellékes körülmény, hogy ezt a limitált kiadást a 14 éves érlelés végén Chateau d'Yquem boroshordóban utóérlelték.The Glenlivet 1977 33 éves
glenlivet_33yo2.jpgA meglehetősen népszerû 'The Glenlivet' single malt 33 évet pihent a hordók mélyén, mire kiporciózták ebbe a gyönyörû dekanterbe.

 


Új termékeinket IDE kattintva teljes egészében is megtekintheted!

 


 

4. Júliusi akció – ismerd meg új termékeinket

Hogy ne csak olvasgass a rengeteg újdonságról, hanem megízlelni is könnyebb legyen, júliusban az új termékeink közül kínálunk számos palackozást jelentős árkedvezménnyel.
 

 

 

Sőt! Most bármely 0,7l-es palack rendelése esetén valamelyik új termék mini kiszerelését küldjük ajándékba!Az akcó részleteinek megtekintéséhez kattints IDE!

 

 

 


Kellemes kóstolgatást, jó böngészést és további szép napot kíván a Whiskynet csapata