Hírek

Whisky Hírek 45 - Glendronach kóstoló

Whisky Hírek A WhiskyNet internetes hírlevele IV. évfolyam 45. szám 2010. Október     A tartalomból: 1. Glendronach Kóstoló 2. Wilson & Morgan akció 3. Ingy

 

 

1. Glendronach Kóstológlendronach.jpgA Whiskynet szervezésében minden hónapban megrendezésre kerülő zártkörû, családias hangulatú kóstoló sorozatunk III. állomása a Glendronach lepárló különlegességeire fókuszál. Az érdeklődők a különleges italokon túl, szemléltető eszközök segítségével bepillantást nyerhetnek a whisky-készítés titkaiba is.

Időpont: 2010.11.19 (PÉNTEK) 19:00

Helyszín:Pampas Étterem- Budapest, V. kerület, Vámház krt. 6. (a Veres Pálné utca sarkán)

Téma: a Glendronach lepárló különlegességei.

A részletekért és a jegyek megrendeléséhez kattints IDE, vagy a képre!

A jegyek megvásárolhatók még a Whisky Shop-ban is az internetes árakkal és feltételekkel megegyező módon.

 

 


 

 

2. Wilson & Morgan akcióAz első budapesti Whisky Show egyik legnépszerûbb résztvevője a Wilson & Morgan független palackozó volt. A cég képviselői olyan meggyőző erővel mutatták be a termékeiket, hogy azóta a törzsvevőink közül egyre többen rajongókká váltak, így a Wilson & Morgan limitált palackjainak nincs módjuk megpihenni a Whisky Shop polcain.
wisonmorgan_banner.jpg
Próbáld ki te is, vagy töltsd fel készleteidet most kedvezőbb áron! Rendelj az akciós kínálatból, vagy bármelyik különleges palackozásból!

 

 

KATT a képre, vagy IDE!


3. Ingyenes kiszállítás a hét végéig

A szeptember végén megrendezett ingyen kiszállítási napok sikerein felbuzdulva úgy döntöttünk, megismételjük az akciót. Smile

MINDEN OKTÓBER 24-ÉN ÉJFÉLIG LEADOTT MEGRENDELÉS SZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Neked nincs más dolgod, mint hogy a szokásos módon leadd megrendelésedet webáruházunkban, és a szállítás költsége - bármilyen összegû rendelés esetén, az ország bármely pontjára - minket terhel.

Ne késlekedj!!!

 


4. Cross Country vatted malt

celtic_nation_3.jpgCross-Country, eddig ezt a kifejezést csak futásra és autókra ismertük… most ideje megtanulnunk a whisky kapcsán is:A legújabb őrület, országokon átívelő whisky házasítás, melynek egyik kiemelkedő példája a Bruichladdich palackozásában megjelent Celtic Nations nevû whisky, mely a Bruichladdich egy 1994-es és az ír Cooley lepárló egyik 1999-es párlatát házasítja limitált kiadásban (7.200 üveg).
Ennél jóval bizarrabb házasítás a tasmán (Ausztrália) Cradle Mountain maláta és a skót Springbank találkozása az utóbbi gondozásában.

És hogy mennyire új keletûek ezek a próbálkozások, jól mutatja, hogy az öreg kontinensen még igen ritkán elérhető ritkaságokról van szó. De amint sikerül belőle néhány palackot beszereznünk, azonnal értesítünk! Wink

 


Kellemes kóstolgatást, további szép napot és jó böngészést kíván,

a WhiskyNet csapata