Hírek

Whisky Hírek 41. - Whiskynet kóstoló sorozat indul

  Whisky Hírek A WhiskyNet internetes hírlevele IV. évfolyam 41. szám 2010. Szeptember - különszám         Whiskynet kóstoló sorozat indul


smelling_photo_1.jpgBizonyára minden whisky rajongó barátunk járt már úgy, hogy egy-egy whisky ritkaság felkeltette érdeklődését, de – a relatíve magas ár, vagy a lepárló ismeretlensége miatt - nem mert rendelni belőle, így végül a már ismert és jól bevált whisky került a bárszekrénybe. 

 

 

 

 

 

 

 

A kevésbé ismert márkák és lepárlók, valamint az átlagnál drágább palackok megismertetése érdekében idén ősztől elindítjuk a Whiskynet zártkörû - terveink szerint legalább havonta megrendezésre kerülő - kóstoló sorozatát.

Az első kóstolóra már szeptember végével sort kerítünk:Téma: Gordon & MacPhail független palackozások és a Benromach LepárlóIdőpont: 2010.09.24. (PÉNTEK) 19:00Helyszín: Budapest, V. kerület, Veres Pálné utca 8. (Whisky Shop)

Kóstolásra kerülő whiskyk:

  1. Benromach 10 éves
  2. Rosebank 1991
  3. Scapa 1993
  4. Mortlach 15 éves
  5. Stratishla 40 éves !!!

A kóstoló tartalma: 5 * 2 cl whisky; ásványvíz, pogácsa + egyedi kedvezmény a helyszínen történő megrendelésekre + meglepetés.

A kóstoló ára: 5.000,-Ft/fő, ami elsősorban a kóstolásra kerülő italok ára alapján lett kalkulálva.

 


 

Örömmel várjuk a Te javaslataidat, kívánságaidat is, hogy mely palackok, vagy témakörök kerüljenek bemutatásra a következő kóstolókon!

Keressük továbbá a budapesti belvárosban az ideális pubot/éttermet, mely az esemény állandó helyszínéül szolgálhatna a jövőben! Elsősorban olyan intézményt keresünk, ahol külön teremben, tehát zavartalan körülmények között, maximum 20-30 fő számára tudjuk megszervezni az ültetett bemutatókat. Előny lehet, ha a helyszín hangulata és étel/ital kínálata a témába vág.


Kellemes kóstolgatást, további szép napot és jó böngészést kíván,

 

a WhiskyNet csapata