Hírek

Whisky Hírek 27 - BNV 2009

Whisky Hírek A WhiskyNet internetes hírlevele III. évfolyam 27. szám 2009 SZEPTEMBER A tartalomból: A WhiskyNet meghívója a BNV-re 20%-kal csökkentett szállít&a

Kedves Whiskyrajongó Barátunk!

Örömmel tudatjuk veled, hogy az idei BNV-n a WhiskyNet csapata is képviselteti magát!

Ezúton szeretnénk meghívni 2009. szeptember 9.-ére a BNV 2009 kiállításra a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba.

Itt lehetõséged nyílik termékeink részletes megismerésére, kóstolására, valamint kollégáinkkal való személyes találkozásra.
Természetesen vásárolni is tudsz a kinnlevõ mintegy félszáz különbözõ termékbõl az internetes árnál is kedvezõbben, valamint minden vásárlás mellé ajándékot is adunk.

A rendezvényre az alábbi linkre kattintva regisztrálhatsz:


ingyenes belépési lehetõség a 2009-es õszi BNV-re 

A sikeres regisztrációt követõen email-ben kapsz egy pdf meghívót. Kérjük, hogy ezt a meghívót nyomtasd ki és hozd magaddal a vásárra, amellyel - a pénztárban való sorbaállás nélkül - azonnal beléphetsz a kiállításra. Figyelem, ezt az ingyenes belépési lehetõséget csak szeptember 9.-re, szerdára, azaz az elsõ napra tudjuk biztosítani.

 

 Szeretettel és finom whisky-kel várunk az                                                                          
           „A” pavilon 112/F standján!             
 

 


Csökkentettük a szállítási költségeket!

Örömmel értesítünk, hogy csökkent a szállítási költség! Futárszolgálatot váltottunk és a kedvezõbb szállítási feltételek mellett a házhozszállítás díja is alacsonyabb lett. Ezt a csökkenést mi természetesen tovább érvényesítjük vevõink felé. Így az eddigi bruttó 1.750,-Ft helyett,
mindössze bruttó 1.390,-Ft-ba kerül a házhozszállítás!!!
- 20%!!!
 

  

Továbbra is kérjük, hogy a szállítással kapcsolatos minden - akár kedvezõ, akár kedvezõtlen - tapasztalatodat írd meg nekünk, hogy a szolgáltatás minõségét egyre magasabb színvonalon tudjuk biztosítani!

Köszönjük!