Hírek

Whisky Hírek 26. - BenRiach 18 Éves Tokaji Finish

WHISKY HÍREK A WhiskyNet internetes hírlevele III. évfolyam 26. szám 2009. AUGUSZTUS A tartalomból: Új Benriach 18 éves tokaji hordós utóérlelésû whisky Hoss

Új Benriach 18 éves tokaji hordós utóérlelésû whisky

 

Benriach TokajiMost egy igazán különleges csemegét kínálunk a ritkaságok kedvelõinek: Mindössze 821 palack készült ebbõl a kivételes Benriach whiskybõl, amit 1991-ben pároltak le és ami az érési idõszak 18 évének jelentõs részét egy olyan hordóban töltötte, melyben korábban tokaji bor pihent.

 

Mély mahagóni színû, bársonyosan simogató és csak 46%-os alkohol tartalmú, kiváló whisky, melyet kizárólag a WhiskyNet megrendelésére palackozott le Billy Walker csapata a Benriach-nál. A limitált számban gyártott whisky minden palackja egyedileg sorszámozott és csak Magyarországon elérhetõ.

A Benriachra jellemzõ virágos, zamatos, telt ízek, ezúttal egyértelmûen dominálnak a tokaji hatása felett, de mégis érdekes lehet az összehasonlítás az Arran 8 évvel fiatalabb tokaji-s whisky-jével, ami most a készlet erejéig ismét kapható, mert sikerült még néhány kartont kialkudnunk a lepárlótól.


Hosszabb nyitva tartás a Whisky Shop-ban

Az elsõ év tapasztalatai után módosítottuk a Whisky Shop nyitvatartási idejét.

Annak érdekében, hogy akik a munka után szeretnének egy kis idõt tölteni a whisky-k és egyéb különleges italok válogatásával és esetleg kóstolásával, pénteken és csütörtökön este 20.00-ig tart nyitva a Whisky Shop! Az új nyitva tartás a következõ: 

Hétfõ 11.00-18.00 óráig
Kedd 11.00-18.00 óráig
Szerda 11.00-18.00 óráig
Csütörtök 11.00-20.00 óráig
Péntek 11.00-20.00 óráig
Szombat 10.00-14.00 óráig

Várunk szeretettel mindenkit egy korty whisky-re, vagy akár egy jó beszélgetésre is Whisky Shop-ba! 


Akciós kínálatunk

Akciós termékeink között megtalálhatók az utóbbi hónapok legsikeresebb termékei, de néhány különleges darab is. A 2009-es Whisky Biblia még megmaradt néhány darabja is most kedvezményesen rendelhetõ.

Katt ide: Akciós termékeink!  


Új termékeink

 


Új termékeink

Jelentõsen bõvült a WhiskyNet kínálata a Benromach és a Gordon & McPhail termékeivel. A Speyside és a Highland határán található kis Benromach lepárlót alig pár éve a Gordon & Mcphail független palackozó lelkes és rendkívül hozzáértõ csapata élesztette újjá.

A Gordon & Mcphail az egyik legrégebbi és egyben legnagyobb független whisky palackozó és forgalmazó, melynek jelenetõs régi és évjáratos készletei vannak a még mûködõ és a már bezárt lepárlók legkiválóbb whisky-jeibõl. 

A whiskyforgalmazásban felgyülemlett rengeteg tapasztalat és a kreativitás kombinációjaként születtek meg a Benromach olyan tételei, mint a világ elsõ 100%-ban organikus (azaz ökológiailag teljes egészében ellenõrzött alapanyagokból és körülmények között gyártott) whisky-je, vagy akár ez egyik elsõ tokaji hordós utóérlelésû single malt whisky. 

Szeptemberi hírlevelünkben részletesen is írunk a Benromach-ról és termékeirõl.

Alább kiemelünk néhány érdekes tételt az új termékeink közül, de a teljes listát is megtekintheted, ha ide kattintasz: Új termékeink! 

 


BENROMACH Madeira Finish
 


BENROMACH Organic
 


BENROMACH TRADITIONAL
 


BALBLAIR 1969
 


BENRIACH 15 éves PX sherry
 


GLENDRONACH 15 éves
 


MORTLACH G&M 15 YO


BRORA G&M 1982

 

Egészségedre! Slainte!