Hírek

Whisky Hírek 19 - Törzsvásárlói Program a neten

Whisky Hírek A WhiskyNet internetes hírlevele III. évfolyam 19. szám 2009 JANUÁR A tartalomból: - WhiskyNet Törzsvásárlói program - Whisky Vásár Bécsben

 


WhiskyNet Törzsvásárlói program

 

Immár több, mint 1 éves folyamatos mûködésünk alatt sok tapasztalatot szereztünk a vevõi igényekrõl és törzsvevõink elvárásairól. A WhiskyShop megnyitásával az egyéni vevõink köre és összetétele is bõvült. Mindezek alapján 2009 elsõ félévében egy új törzsvásárlói rendszert szeretnénk bevezetni.

Ennek elsõ lépcsõjeként az internetes vásárlók számára dolgoztunk ki egy kedvezményrendszert. Ezt fogja követni a bolti vásárlásokra érvényes hûségprogram. Végül - remélhetõleg néhány hónapon belül – sikerül a két programot egy valóban korszerû megoldást kínáló rendszerben összekapcsolni. 

Ennek megfelelõen az internetes vevõink számára a jövõben a korábbi vásárlások kumulált összege alapján egy sávos engedmény rendszert vezetünk be az alábbiak szerint:

- 200.000,- Ft felett 5%-os

- 400.000,- Ft felett 7%-os

állandó kedvezményt nyújtunk azon megrendelõinknek, akik az interneten legalább a megadott értékben rendeltek tõlünk. Az értékhatárokat a bruttó, azaz az ÁFÁ-val növelt ,érték alapján vesszük figyelembe és a kedvezmény érvényesíthetõsége szempontjából minden korábbi vásárlást is figyelembe vesszünk.

A kedvezmények érvényesítésére a fizetési folyamat során van lehetõség, oly módon, hogy a rendszer lehetõséget kínál a kedvezményre jogosító KUPON KÓD megadására és a kedvezmény mértékét automatikusan levonja a rendelés árából.

Szerencsére már nem kevés olyan visszatérõ megrendelõvel büszkélkedhetünk, akik eddigi vásárlásaik alapján máris jogosulttá váltak valamilyen mértékû kedvezményre. Számukra a következõ napokban e-mailben küldjük meg a kedvezményre jogosító KUPON KÓD-ot. (Ha Te is jogosult vagy valamilyen kedvezményre, de január végéig nem kapnád meg a KUPON KÓD-ot, kérjük azt jelezd felénk!)

Az új rendszer a korábbi kedvezményeket nem érinti, ezért azon kedves vásárlóink, akik korábban már rendelkeztek valamilyen mértékû diszkonttal, a továbbiakban is használhatják KUPON KÓD-jukat.

 


Whisky Vásár Bécsben

Minden második év kora tavaszán kerül megrendezésre Bécsben a ’Whisky Messe’, azaz a Whisky Vásár. Az elõzõ ilyen rendezvény idõpontjában a WhiskyNet még nem létezett, csak gondolatban, bár az elõkészületek már folytak. A most következõ bécsi rendezvényen azonban már aktívan szeretnénk jelen lenni.

Szeretnénk ezt a jó hangulatú és nagyon informatív rendezvényt a WhiskyNet törzsvásárlói és általában a magyar whisky rajongók számára a korábbi évekhez képest sokkal kényelmesebben elérhetõvé és még élvezetesebbé tenni.

Ennek érdekében a rendezvény szervezõivel közösen magyar tolmáccsal támogatott whisky bemutatókat (Arran, Benriach) és szervezett kiutaztatást kínálunk az érdeklõdõknek.

A március 28-29 között (szombat-vasárnap) megtartandó rendezvény elõkészületei még folynak, de terveink szerint legkésõbb február végére konkrét számokkal és ajánlattal tudunk elõállni. Addig is érdemes a naptárban vastag piros filctollal kihúzni március utolsó hétvégéjét, nehogy valami kevésbé fontos esemény ’bekavarjon’!

Az igények mind pontosabb felmérése és a lehetõ legjobb program összeállítása érdekében állítottuk össze az alábbi rövid kérdõívet. A kérdõívet kitöltõ és adataikat is megadó érdeklõdõk között egy a Whisky Vásárra érvényes 25,- EUR értékû ingyenes belépõt sorsolunk ki. Kattints a következõ linkre:

 

WHISKYNET FELMÉRÉS

 


Glenfarclas kóstoló és bemutató Budapesten

Aki nem tud eljönni a Bécsi Vásárra, de mégis szeretne belekóstolni annak hangulatába és a különleges skót whisky-k világába, azoknak is kínálunk egy vonzó alternatívát!

Ian McWilliam úr, a Glenfarclas lepárló utazó ’nagykövete’ március végén Budapestre látogat és egy igazán autentikus, számos whisky kóstolójával egybekötött bemutatót tart az érdeklõdõk számára. A rendezvény helyszíne még kiválasztás alatt van, de ami már most biztos:

Idõpont: március 31-e (kedd) 20:00

Helyszín: Budapest belvárosának egyik tömegközlekedésileg könnyen megközelíthetõ étterme

Tartalom: legalább 5 féle whisky kóstolása, ásványvíz, pogácsa + meglepetés

Ár: 2.000,- Ft (mely összeg 2009 május 31-ig teljes egészében levásárolható a Whisky Shop-ban!)

Ha érdekel a rendezvényünk, arra már most elõjegyezheted magad, ha a Glenfarclas logójára kattintasz!

 


Arran Akció

Bizonyára sok vevõnknek volt már alkalma kipróbálni az egyik legnépszerûbb termékünket, az Arran Malt Tokaji Cask Finish-t. Ez a palackozás idõközben teljesen elfogyott és sajnos már nem is lesz rendelhetõ a közeljövõben, mert az ilyen speciális termékeket a lepárlók szinte mindig limitált darabszámban palackozzák. (Ezzel együtt már dolgozunk azon, hogy valamelyik ismert lepárló közremûködésével lehetõség szerint még az idén egy új, tokaji hordós utóérlelésû palackozás kerülhessen a magyar piacra.)

Hogy mind több vásárlónk érezzen kedvet az Arran krémesen lágy és selymesen simogató, nagyszerû termékeinek kipróbálásához, most az egyre gyengülõ magyar forint ellenére is a gyár több termékét is jelentõs kedvezménnyel kínáljuk:

- Arran Gold whisky krémlikõr 5.290,- helyett 3.990,- valódi skót single malt felhasználásával 

- Arran 10 éves Whsiky 9.690,- helyett 7.990,-

- Arran ’Robert Burns’ Blend 4.290,- helyett 3.490,-

- Arran ’Robert Burns’ Malt 7.690,- helyett 5.990,-

A tavaly év végén bemutatott Arran 12 éves whisky és a különbözõ wood finishek – Moscatel, Madeira, Sassicaia, Sherry – rendelése estén pedig 1-1 Glaincairn whiskys poharat adunk ajándékba.

 


Egyéb AKCIÓS termékek

A télnek még nincs vége! Akár a kandalló elõtt üldögélve, akár egy kellemes síelés, vagy téli kirándulás után, vagy csak egy komoly baráti beszélgetés mellé alkalmas társ lehet egy palack minõségi whisky, melyet kis kortyokban, lassan szopogathatunk el. Ezekhez a felejthetetlen pillanatokhoz kínáljuk többek között azokat a különleges termékeinket, melyeket most ráadásul jelentõs kedvezménnyel lehet rendelni:

 

BLANTON’ GREEN SPECIAL BOURBON az édesebb ízek kedvelõinek

 

STRONACHIE 12 éves felföldi skót single malt

 

TULLAMORE DEW ír whisk(e)y kerámia kancsóban

 

BRUICHLADDICH 3D3 – füstös, kissé sós whisky, Islay szigetérõl

12 190 Ft 9 990 Ft 

GLENROTHES – egy markáns skót whisky, különleges csomagolásban

 

KLASSZIKUS VÁLOGATÁSOK

 

 Jó válogatást, szép napot kívánunk!

 

Slainte!