Hírek

Whisky Hírek 15 - Golden Bolt arany érem

Whisky Hírek A WhiskyNet internetes hírlevele II. évfolyam 15. szám 2008 OKTÓBER A tartalomból: A HVG.hu internetes kereskedői díját nyerte el a WhiskyNet Új t

Nagy örömmel adjuk közre a hírt, hogy a

goldenbolt 2008

címet a

www.whiskynet.hu

nyerte.

 

 

A HVG Press, illetve a Mai Piac által meghirdetett szakmai verseny célja az volt, hogy a közel 200 jelentkezõ közül kiválasztásra kerüljön 2008 legjobb FMCG webáruháza.Ezúton is köszönjük minden kedves vásárlónknak, látogatónknak és partnerünknek támogatásukat, szavazataikat és fõleg tanácsaikat, észrevételeiket, amik által vált érdemessé erre a címre a whiskynet.hu!

 

 

 

 

Ezek után nincs mese, be kell váltsuk ígéretünket. A hírlevél listán szereplõk között már kisorsoltunk egy üveg single malt whiskyt.

 

 

Másik ígéretünket is beváltjuk! Szeretettel várunk mindenkit, aki október 13-án szerepelt a hírlevél listánkon, egy pohárka különlegesen finom whiskyre a Veres Pálné utcai szakboltunkban! A meghívás október végéig érvényes!

 

A névsor a boltvezetõnél van már, úgy hogy egészségetekre!

 


Új termékek a WhiskyNet és a WhiskyShop polcain!

Egyenlõre még kép nélkül láthatók az új termékeink, de már lehet rendelni õket. Sõt pár napon belül a WhiskyShop-ban is meg lehet õket vásárolni.

Néhány keresett, de kifogyott termékünk ismét kapható. Pld: Tobermory, Elijah Craig, 10 éves Yamazaki, Loch Lomond, Drambui, stb.

Jöttek különlegességek is. Pld: Ardbeg Renaissance (az újranyitás óta  készült párlatokból  palackozott elsõ 10 éves maláta whisky az ARDBEG-tõl), Edradour Tokaji, Four Roses Single Barrel, 21 éves Bushmills Madeira, stb.

És vannak teljesen új kategóriák is:

Az új termékeinkrõl és akciónkról a rendes októberi hírlevelünkben még bõvebben is írunk majd.

 

Jó böngészést kívánunk!

Slainte!

WhiskyNet