Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezik a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban talál.

Menü

Vodka Moskovskaya (0,5l, 40%)

Az egyik legrégebbi, prémium orosz vodkamárka, amely kiválóan alkalmazkodik a modern kor igényeihez is.
Elérhetőség: Több, mint 6 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Internetes ár:
3.190 Ft
darab

Leírás és Paraméterek

A Moskovskaya vodka klasszikus orosz módszer szerint hagyományos alapanyagok felhasználásával - csak és kizárólag - búzából készül. Tisztított artézi kútvízzel elegyítik és háromszor desztillálják, ennek az eljárásnak köszönheti sima vodka jellegét. Ezután - az orosz szabványokkal összhangban - artézi kútvízzel hígítják vissza a megfelelő alkoholfokra, és intenzív, háromlépcsős szűrési folyamatnak vetik alá, amely kvarc-homokot, faszenet és kvarcot tartalmaz.

Az egyik legrégebbi vodkamárka, az Orosz Birodalom kormánya szabadalmaztatta több, mint 100 éve, 1894-ben, M. Kucherov receptje alapján. 1900-ban kezdték meg gyártását a moszkvai Riga State Vodka Warehouse 1. számú épületében, amely a mai napig ott zajlik. 1902-re magas minőségű, mainstream vodkává nőtte ki magát: ennek köszönhetően adta az orosz cár az "Osobaya" nevet az italnak, amely egyfajta kiváló minősítést takar. Ez a cím napjainkban is minden palackon megjelenik.

Az I. világháború alatt a vodka termelése leállt, majd 1938-ban töretlen népszerűséggel indult újra. A II. világháború végén, a híres Vörös téri katonai felvonuláson minden katona két üveg Moskovskayat kapott ajándékba a győzelmi ünnephez.

Az 1960-as, '70-es, '80-as években a Szovjetunió vezető vodkamárkájává vált, és egyre népszerűbb lett a fiatalok körében a környező európai országokban is. Mindig is hű maradt a tradicionálisan minimalista előállítási metódusokhoz, "visszautasítva" a kifinomultabb technikákat és ízesítések térhódítását.

A 20. században megnyílt a kapu a világszintű terjeszkedés előtt, majd a 2000-es évek üzleti fejlődésének felgyorsulása új lehetőségeket kínált az erős piaci pozíciók kiépítésére a volt Szovjetunión kívül is. 2012-ben a Moskovskaya megjelenését modernizálták, annak érdekében, hogy jobban kommunikálhassák a mai fogyasztók felé, hogy kik ők, és hogy hűek maradtak autentikus gyökereikhez is. 2019-ben újabb nagy lépésként megkezdték - infúziós technikával előállított - ízesített vodkáik előállítását, valamint koktélreceptek megalkotását, hogy megfelelhessenek a modern kor elvárásainak, igényeinek.

Palackozó AMBER BEVERAGE GROUP
Ürtartalom 0,5l
Régió Oroszország
Alkoholtartalom 40 % vol

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Youtube videók

Keresés

Fel a tetejére