Hírek

Valentin-napi Akció 2018

Adjuk meg a módját az ünneplésnek, egy minőségi párlattal örvendeztessük meg kedvesünknek Valentin-napra. Mutatjuk tippjeinket!

A Valentin-nap szépen lassan életünk részévé vált, és valljuk be férfiasan, elég ciki lenne, ha a szerelem napján megfeledkeznénk egy kis meglepetéssel felköszönteni párunkat, szerelmünket.

A szerelem mindent megváltoztat, még a nap is másképp süt számunkra, és erre talán a legjobb példa József Attila  Amióta… című versének kezdő pár sora:

Amióta megláttalak,
Szebben süt a nap le rám
És azóta százszor szebben
Dalol a kis csalogány.

(József Attila)

Valentin-nap alakalmából – akcióinknak köszönhetően – mi is egy kicsit megváltoztatjuk a világot, éppen azért, hogy Neked és párodnak szép élményeket szerezzünk, és páratlan párlatainkkal emlékezetessé tegyük számotokra ezt a napot.

 

Párosan szép az élet, ezért Valentin-napi Akciónkat úgy válogattuk össze, hogy a palackok se árválkodjanak egyedül: mindegyiknek megtaláltuk a „hű” párját, amelyikhez legjobban illik.

 

 

 

 

 

Whiskykedvelőknek:

Tomintoul 14 éves + Tomintoul Peaty TangÚJ
 

A Speyside szívében fekvő Glenlivet vidéken tanyázó Tomintoul háza tájáról egy fenséges 14 éves whisky „randevúzik” egy fuvallatnyi füsttel bódító Peaty Tang udvarlójával. Briliáns párosítás!
 

Benromach 10 éves + Peat Smoke

A Benromach sherrys utóérlelésű 10 éves maltja fantasztikus harmóniát mutat a Peat Smoke füstösségével. Előbbi termékben is lapul egy kis füstöcske, de nem tolakodó módon. Igazi ízkavalkád!

Arran Machrie Moor 8th + Arran Machrie Moor Cask Strength 4th ÚJ

Egy kiváló párosítás elképzelhetetlen az Arran nélkül, ráadásul most új köntösben. Egymásra találtak a Machrie Moorok. Ennek a párosításnak is van létjogosultsága!


Big Peat + ScallywagÚJ

A jól ismert és megszokott kedves Big Peat-arc akciónkban „összebútorozott” a speyside-i jegyeket felmutató  Scallywag blended malttal. Kiváló párosítás és ilyen formációban még sosem mutatkoztak. Érdemes a kóstolgatást a Scallywaggel kezdeni és a füstöt a végére hagyni.


Ginrajongóknak:

Edinburgh gin + Edinburgh málnás likőr 0,2

A kívánatos ginek a gyönyörű nőkhöz hasonlítanak, izgalmasak, lebilincselőek és bódítóan illatosak. Valentin-nap alkalmából az Edinburgh gin „párja” a lebilincselő aromájú Edinburgh málnás likőr lett. Vétek lenne kihagyni!

 

Édes nyalánkságok a rumok szerelmeseinek:

Mount Gay Black Barrel + Walker keksz fehér csoki

A szerelem és az édes élet kéz a kézben jár, így a Mount Gay Black Barrel rum mellé az „édes bűnbeesés jegyében” ízletes Walker kekszet biggyesztettünk.

Édes élet - likőrök éjszakája:

Valentin-napi kínálatunkból nem maradhatnak ki az Edinburgh változatos likőrjei sem, amelyek garantáltan megédesítik az ünnepet...

Bodzás ízben: Edinburgh Elderflower Gin Liqueur (0,5 l, 20%)

Rebarbara-gyömbér ízben: Edinburgh Rhubarb & Ginger Gin Liqueur (0,5 l, 20%)

Málna ízben: Edinburgh Raspberry Gin Liqueur (0,5 l, 20%)

Szilva-vanília ízben: Edinburgh Plum&Vanilla Gin Liqueur (0,5 l, 20%) 

 

 

 

 

 

 

Merülj el kedveseddel a szerelmesek napjában gondtalanul egy pohár minőségi párlat kíséretében!


Teljes akciós kínálatunkat ITT találod!

 

FIGYELEM!
Időben rendelj, hogy a kiválasztott kísérő megérkezzen a Valentin-nap estéjére. Rendelésed legkésőbb február 9-én (péntek éjfélig) add le webáruházunkban, így csomagod garantáltan megérkezik a közös ünneplésre.