Hírek

Válassz kedvencet, és vidd magaddal a nyaralásra - Augusztusi ajánlataink

A nyár utolsó hónapjában, augusztusban is tekintélyes akciós kínálattal csábítunk el benneteket. Közel egy tucat italkategória több száz minőségi itala vár rátok és arra, hogy a fürdőruha mellett őket is betegyétek a csomagba.

Sokan talán a nyár utolsó hónapjában mennek szabadságra, és ilyenkor érdemes egy-egy jó ital társáságában is lazítani a barátaitokkal, szeretteitekkel. 
Ilyen szemmel - alaposan átgondoltam - állítottuk össze az augusztusi akciós ajánlatainkat. Ha keresel magadnak egy-két testhez álló italt, akkor szabadság alatt elég csak belenyúlni a bőröndbe és előhúzni egy kellemes italt egy tartalmas beszélgetéshez, kerti partyhoz, vagy éppen egy naplemente megnézéséhez. 
Ezeket az italok vidd magaddal a nyaralásra!

NÉZD MEG AKCIÓINKAT!

Érdemes kihasználni a lehetőséget és néhány jó fotón megörökíteni a szép pillanatokat, hogy aztán nevezhess GOODSPIRIT FOTÓPÁLYÁZTUNKRA. Még az is lehet, hogy te nyered majd a fődíjak egyikét!

Augusztusban további meglepetésekkel készülünk, elég csak a WhiskyNet 16. születésnapját megemlítenünk, vagy a National Rum Day-t, de ezekről most nem spoilerezünk többet. Nézzétek híreinket, közösségi oldalainkat, és iratkozzatok fel hírlevelünkre, így biztosan nem maradtok le semmiről sem.

Augusztusi akciós kínálatunk 2023. augusztus 2-30. között érvényes vagy a készlet erejéig, webshopunkban és üzleteinkben egyaránt.