Hírek

ÚJDONSÁG: Megjelent a WhiskyNet történetének első két bourbon single barrel palackozása

Különleges megjelenést ünnepelhetünk! Megjelent a WhiskyNet történetének első két saját single barrel bourbon palackozása.

Az egyik a – közkedvelt és hazánkban is igen népszerű – Buffalo Trace - Buffalo Trace WhiskyNet Single Barrel (0,7l, 40%) néven.

Jim Murray Whisky Bibliájában egyszerűen csak a "Világ egyik legjobb whiskey-je"-nek titulált italból most egy hordónyi a WhiskyNet számára palackoztak le.

Az ínyenceknek érdemes összekóstolni a single barrel kiadást a hagyományos palackozással. Spoiler: a single barrel egyértelműen selymesebb és mélyebb karakterrel bír.

A WhiskyNet történetének első két bourbon single barrel palackozása

A másik újdonság az

Eagle Rare WhiskyNet Single Barrel (0,7 l, 45%)

amelyet kissé magasabb alkoholfokon (45%) palackoztak. Az Eagle Rare jelenleg elérhetetlen számunkra normál palackozásban, ezért nem is találkoztok vele webshopunkban és boltjainkban.
Az Eagle Rare whiskey-t eredetileg a Seagram adta ki 1975-től. 1989-ben egy családi whiskey-gyártó, a Sazerac vette meg a márkát, és ma már a Buffalo Trace lepárlóban készítik. Egy igazi kisszériás bourbon whiskey, amelynek csak single barrel palackozásai jelennek meg, vagyis mindig csak egy hordót palackoznak le, nem keverik egymással az egyes érleléseket. Így mindegyik kiadásnak megvan a saját egyedi karaktere, mindegyik egy kicsit más.

Mindkét palackozást kizárólag a WhiskyNet számára alkották meg!

Teszteld őket Te is!