Hírek

Újabb sikeres félévet zárt a WhiskyNet adományprogramja

Augusztus végén sikeresen lezárult a WhiskyNet adományprogramjának esedékes féléve! Megvannak a felajánlott italok nyertesei is. Programunk tovább megy…

Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy a – 2021 őszén indult – WhiskyNet adományprogramunk második ciklusa is sikeresen lezárult. Megtörtént a sorsolás, így kiderült, hogy kik nyerték a felajánlott, értékes párlatokat.

Adományprogramunkban összesen 280 vásárló élt az adományozás lehetőségével, és közel 400 rendelés tartalmazott adományösszeget. Az elmúlt hat hónap alatt összesen 525 699 Ft adományt gyűjtöttünk össze a három szervezet javára.

Eredmények

Díjazottak: a legtöbbet adományozott

  1. Igazgyöngy Alapítvány: Sárdi Zoltán
  2. Budapest Bike Maffia: Sárdi Zoltán 
  3. Rex Kutyaotthon Alapítvány: Vámos Máté

 

Gépi sorsolás az összes adományozó között:

  1. Igazgyöngy Alapítvány:

99 rendelésben volt adományfelajánlás, 210 558 Ft adományfelajánlás

Nyertes: Újvárosy Attila 

Nyeremény: 6 palack Ardnamurchan AD 07.21:05 Single Malt (0,7l, 46,8%)

Budapest Bike Maffia: 

104 rendelésben volt adományfelajánlás, 118 752 Ft adományfelajánlás

Nyertes: Árpád

Nyeremény: 1 palack Arran Explorers' Series - Drumadoon Point 23 éves (0,7l 49,5%)

  1. Rex Kutyaotthon Alapítvány: 
    196 rendelésben volt adományfelajánlás, 196 389 Ft adományfelajánlás

Nyertes: S. Gergő
Nyeremény: 1 palack Teeling Brabazon Cask Batch 4. 13 éves (0,7L, 49,5%)

 

A WhiskyNet a három szervezet számára adományozott összegeket megduplázza és egyszeri, extra adományként külön elutalja a szervezeteknek.

Adományprogramunk második ciklusának második félévében is ugyanannak a három szervezetnek tudtok adományozni, mint az első félévben. A WhiskyNet a második félévre újabb díjakat hirdet meg, prémium italok formájában.


ADOMÁNYPROGRAMUNK TOVÁBB MŰKÖDIK!

 

A következő időszakra (2022. szeptember 1-től) a WhiskyNet a következő nyereményeket ajánlja fel:

A 3 kategória legtöbbet adományozójának (3x1 db) Kilchoman Madeira és 10 éves Whisky Show 2020 Edition (2x0,7l, 50% és 56,8%) (összecsomagolás)

 

Alapítványonkénti nyeremények:

Budapest Bike Maffia - 1 palack Glenfarclas 25 éves (0,7 l, 43%)

Rex Kutyaotthon - 1 palack Benromach 21 éves (0,7l, 43%)

Igazgyöngy - 6 palack (1 karton) Old Pulteney 12 éves (0,7 l, 40%)

 

 

MINDENKINEK KÖSZÖNJÜK A JÓSZÍVŰ FELAJÁNLÁSOKAT ÉS GRATULÁLUNK A NYERTESEKNEK!

Arra buzdítunk benneteket, hogy a következő félévben is adományozzatok, ha megtehetitek, mert új – a WhiskyNet által felajánlott – értékes italokat nyerhettek.

Adományprogramunkról itt olvashatsz bővebben.

SEGÍTENI JÓ, ADNI JÓ!

 

Ismerd meg Adományprogramunk 3. ciklusának három szervezetét!

Igazgyöngy Alapítvány

Igazgyöngy Alapítvány

Az alapítvány 1999 óta működik egy hátrányos helyzetű kistérségben, Berettyóújfalu környékén. Egyik feladatuk a tehetséggondozás, különös tekintettel a generációs szegénységben élő gyerekekre. Ezt egy alapfokú művészeti iskola fenntartásával végzik. Tanítványaik 70%-a hátrányos helyzetű, sokan köztük mélyszegénységben élő gyermek. Az oktatás mellett esélyteremtő, terepi munkát is végeznek. 20 évre tervezett stratégiájukban az oktatás-családgondozás, közösségfejlesztés, intézményi együttműködés hármas pillére a meghatározó. Tevékenységükben fontos elem a munkahelyteremtés is. A következő generációért dolgoznak, de a mostani generáció támogatását kiépítve. Eredményeik miatt egyre többen keresik őket itthon és külföldön. Szociális innovációik nemzetközi szinten is díjazottak.

Budapest Bike Maffia

Budapest Bike Maffia

A Budapest Bike Maffiát a társadalmi apátiából való kimozdulás és a tenni akarás hívta életre 2011-ben. Ételadományok elkészítésével és gyűjtésével kezdték a munkát, az adományok kiosztásakor bringával keresték fel az utcán és a szociális ellátásban élő hajléktalan embereket. Az elmúlt években dinamikusan nőtt a szervezet, rengeteg önkéntes csatlakozott hozzájuk és ennek köszönhetően számos új projektet indítottak.  Fő céljuk a hajléktalan emberek, rászoruló családok és a szociális intézmények segítése, a rendszeres ételadományaikon túl azonban az akcióik a figyelemfelkeltést és a szemléletváltást szolgálják. Jelenleg egy kifejezetten hajléktalan és rászoruló nők számára épülő nőgyógyászati rendelő megvalósításán dolgoznak. 2022 tavaszra szervezik a 4. Charity Festet.

REX Kutyaotthon Alapítvány

Rex Kutyaotthon Alapítvány

Alapítványuk az ember és az állatok harmonikus együttélésének biztosítását, a felelős állattartásra való nevelést, a kóbor állatok létszámának csökkentését, valamint az állatok szenvedésének megakadályozását tűzte ki célul. Az idén 30 éves Rex Kutyaotthon Alapítvány napi szinten több, mint 250 elhagyott, sebesült, krízishelyzetben lévő állatnak nyújt segítséget. Mindennapi feladatuk egy civilizált színvonalú állatvédelmi szolgálat fenntartása nyilvános állatvédelmi irodájuk, állat-örökbefogadási központjuk és állatmentő szolgálatuk működtetése révén. Hosszú távú céljuk, hogy minél kevesebb állat szoruljon segítségre, aktívan dolgoznak azért, hogy a felelős állattartás és az állatvédelem magától értetődővé váljon Magyarországon.