Hírek

Megújult a WhiskyNet.hu – 2021. március 30.

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk, ugyanis teljesen megújult a whiskynet.hu webáruház.

A tavalyi dizájnváltáson felbuzdulva – amiről rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk tőletek – az idén még nagyobbat léptünk: 2021 március 30-án a teljes webáruházat megújítottuk.

Ezt kell tudnod az új WhiskyNet.hu webáruházról

Végig az a cél vezérelt minket, hogy minél jobb webáruházat készítsünk, ahol figyelembe vesszük vásárlóink és látogatóink igényeit, elképzeléseit. Több új szolgáltatást, könnyebb kezelhetőséget és még intenzívebb vásárlási élményt kínál a megújult portál.

Számítunk a véleményedre - segítsd munkánkat!

Egy ilyen megújulás nem kis feladat. Bármennyire is figyeltünk a részletekre, körültekintően terveztünk meg mindent és menedzseltük a webáruház átállását egy teljesen új platformra, minden bizonnyal számolnunk kell azzal, hogy előfordulhatnak átmeneti problémák, technikai hibák, amiért előre is elnézést kérünk.

Igyekszünk a hibákat mielőbb feltérképezni és kijavítani. Ebben kérnénk a Te segítségedet is! Örülnénk neki, ha Te is figyelmesen megnéznéd megújult webáruházunkat, és amennyiben bármilyen felületen hibát észlelsz, kérjük, írd meg nekünk az info@whiskynet.hu email címre.

Köszönjük!