Hírek

Új GoodSpirit Shopot nyit a WhiskyNet az Etele Plazában

A WhiskyNet október végén megnyitja harmadik boltját Budapest legújabb és legmodernebb üzletközpontjában, az ETELE Plazában.

Hamarosan megnyitjuk harmadik üzletünket!

Négy évvel óbudai C+C Boltunk megnyitása után hamarosan megnyitjuk új üzletünket a főváros legmodernebb üzletközpontjában, az Etele Plazában. Ezzel Budán már a második üzletünk várja a minőségi italok iránt érdeklődőket.

 

Hamarosan GoodSpirit Shop nyílik az Etele Plazában

GoodSpirit Shop ETELE PLAZA – Tele prémium párlatokkal

Hazánk legmodernebb, „okos” üzletközpontjában mi is magasra tesszük a lécet. Október végétől exkluzív környezetben, óriási prémium és szuper-prémium italkínálattal várjuk a minőségi italok szerelmeseit és az érdeklődőket új GoodSpirit Shopunkban. A többezres italkínálat között a whiskyk mellett megtalálhatók lesznek majd a világ legnagyobb italmárkái, valamint egyedi és kézműves lepárlók díjnyertes és minőségi termékei is. 
A világ számos szegletéből származó whiskyk, rumok, ginek, francia párlatok (armagnac, cognac, calvados), dél-amerikai párlatok (tequila, mezcal, pisco), és más prémium italok. Természetesen a minőségi borok, pálinkák és sörök kedvelőire is gondolunk.

Új GoodSpirit Shop az ETELE PLAZÁBAN – Új ÁTVÉTELI PONT is lesz egyben

Az üzlethelyiséget úgy alakítottuk ki, hogy külön hangsúlyt kapjon a vásárlói kényelem, élményt nyújtson a tájékozódás és a vásárlás. 
Az új és innovatív ETELE PLAZA 1. emeletén októberben nyíló harmadik üzletünk átvételi pontként is működik majd, így aki a whiskynet.hu webáruházban adja le online rendelését, személyesen átveheti azt a plázában, boltunk nyitvatartási idejében.

7 érv, amiért érdemes ellátogatnod az új GoodSpirit Shopunkba

·         Nyitási Akció (október végén)

·         Rendkívül széles prémiumital-kínálat

·         Hozzáértő, szakértő kollégák segítik a prémium párlatok közötti tájékozódást

·         Exkluzív környezetben történő, élményszerű vásárlás 

·         Hosszabb idejű nyitvatartás

·         A hét minden napján nyitva

·         Új Átvételi pont Dél-Budán (internetes rendelések személyes átvétele - hamarosan)

NYITÁSI AKCIÓ – Ne maradj le róla! (Hamarosan)

Az új GoodSpirit Shopot nyitási akcióval indítjuk, amiről a későbbiekben weboldalunkon, Facebook-oldalunkon és hírlevélben is tájékoztatjuk az érdeklődőket.

Terveink szerint az Etele Plazában egyedi akciókat, tematikus napokat és bolti kóstolókat is szervezünk majd, hogy minél több érdeklődőhöz eljusson az igényes italfogyasztás kultúrája és élménye.

Látogass el hozzánk októberben, és nézd meg új üzletünket!
Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

A GoodSpirit Shop csapata
 

Elérhetőség:

GoodSpirit Shop ETELE Plaza

Cím: ETELE PLAZA, 1119 Bp., Hadak útja 1. (1.em.)
E-mail: info@goodspiritshop.hu
Telefon: +36203252975
Nyitvatartás: Hétfő-Szombat:10-21 Vasárnap:10-20

Jó hír: állatbarát hely, úgyhogy a házikedvencek is szívesen látott vendégek, de ők kizárólag csak vizet ihatnak nálunk ?